08.10.07
13:00
Здравейте. Новак съм тук и ако има подобна тема ще помоля да ме извините. От скоро тренирам. Слабичък съм - 182см, 70 кила. Чудя се дали има смисъл да правя подсичането на гърдите като упражнение, като почти нямам гърди, всмисъл такъв имам, но са малки и неуформени. Та има ли смисъл сега да го правя или да си правя стандартните упражнения и чак след време да го правя подсичането?
08.10.07
13:06
Петко К - искаш да кажеш, че първо трябва да потренирам, да покача масата си... така ли да го разбирам. Мерси за отделеното време :)
08.10.07
13:16
Мерси Петко
09.10.07
16:41
Първо качи маса !
09.10.07
16:59
Добре а лошо ли ще е ако не се целя в чистите храни? В смисъл ако ям повечко, но дори и мазничко... Или после ще мога да го изчистя?
09.10.07
18:17
казано от bubz3 на 09.10.07, 16:59:
Добре а лошо ли ще е ако не се целя в чистите храни? В смисъл ако ям повечко, но дори и мазничко... Или после ще мога да го изчистя?
аз ям,не подбирам ;) то си има поговорка “кой подбира ма*торбира” да вярно,че на тази поговорка отговорих “предпочитам да подбирам от колкото да е*а вълци” ,но за храната мисля,че е в пълна сила :) Важното е да ядеш яко,маса се прави с ядене и вече ако си тренираш редовно не мисля,че ще имаш нужда и да чистиш,ти просто ще си си стегнах яко :)
09.10.07
18:24
казано от Pipo43346 на 09.10.07, 18:17:
аз ям,не подбирам ;) то си има поговорка “кой подбира ма*торбира” да вярно,че на тази поговорка отговорих “предпочитам да подбирам от колкото да е*а вълци” ,но за храната мисля,че е в пълна сила :) Важното е да ядеш яко,маса се прави с ядене и вече ако си тренираш редовно не мисля,че ще имаш нужда и да чистиш,ти просто ще си си стегнах яко :)
Дано да си наясно, че мускули с дюнери, баници, хамбургери и вафли няма да направиш ;) Да, ще качиш маса, но няма да е мускулна :-)
Правилното изписване на думата е мастУрбация ;)
09.10.07
18:31
казано от Vladimir8507 на 09.10.07, 18:24:
казано от Pipo43346 на 09.10.07, 18:17:
Дано да си наясно, че мускули с дюнери, баници, хамбургери и вафли няма да направиш ;) Да, ще качиш маса, но няма да е мускулна :-)
Правилното изписване на думата е мастУрбация ;)
чи то половината думи дету пиша не са правилно написани :) не знам дали си обърнал внимание(нарочно е ;) ) еми ще натрупам ли нещо,ще натрупам,тогава ? Аз ям от всичко,не си правя ограничения сутрин да ям мюсли и не знам си какво,някви диети,абе мани ти... имам такъв приятел и мога да ти кажа,че имам доста по - добри резултати от “неговата химична диета” за стравнение с моето ядене като разпран хахаха
09.10.07
20:44
Никога не съм разбирал какво имат предвид хората под “подсичане на гърдите”... Как се прави това чудо и аз не знам :) Какви ще са тези упражнения...
09.10.07
21:55
казано от Jorku на 09.10.07, 20:44:
Никога не съм разбирал какво имат предвид хората под “подсичане на гърдите”... Как се прави това чудо и аз не знам :) Какви ще са тези упражнения...
btw, и на мен ми е интересно,ще може ли някой да ни светне :)
10.10.07
11:53
Ами ... правите като нормална лежанка, но не на нормалната а на тая дето е под -30 градуса ( наклонената ) . Аз така поне съм виждал и чувал да говорят в моята зала...
ПП: А я кажете някое хубаво упражнение за вътрешна част на гърдите :roll:
Мнението беше редактирано от bubz3 на 10.10.07 11:56.
казано от bubz3 на 10.10.07, 11:53:
Ами ... правите като нормална лежанка, но не на нормалната а на тая дето е под -30 градуса ( наклонената ) . Аз така поне съм виждал и чувал да говорят в моята зала...
ПП: А я кажете някое хубаво упражнение за вътрешна част на гърдите :roll:
пек-дек, кросоувър, флайс
Прави лежанки да натрупаш маса в гърдите, няма смисъл да търсиш някави детайли все още, наблягай на базови упражнения и яж качествена храна или ще качиш много мазнина.
11.10.07
08:57
Ок, мерси много на всички за отговорите. Май наистина много се бях отнесъл в детайли... а пък съм си слаб и няма какво да се вглеждам :)