10.10.07
11:45
ИМАМ МАСА В БЕДРАТА АМА НЕ МУСКУЛНА.АКО СЕ МЕРИ ТАКА НАЙ ГОРНАТА ЧАСТ НА БЕДРОТО 61СМ,СРЕДНАТА 56СМ И ДОЛНАТА (малко над коланото) 48см... какво точно да правя за да направя релеф и да не станат по големи както и да отслабна в таза. това упр. добро ли е——->http://www.bb-team.org/exercise/1524 например да се прави някаде преди лягане и колко повторения за което и да е упражнение без да се покачва маса ????
10.10.07
13:46
Диета + Кардио + Тренировка за крака с повечко повторения, a с малки или големи тежести?
Аз бих казал диета - кардио и тренировка за крака с големи тежести и по - малко повторения.
10.10.07
14:50
Прави бедрено разгъване , бедрено сгъване , лег преса
10.10.07
16:35
отпери 10 серии клекове и една суперяка мъртва тяга и ходи да лежиш следващите два дена :)
Всяко упражнение е уникално и си има свои плюсове и минуси, аз бих предпочел напади, но при теб може да е различно.
За задните части а и за бедрата не бих ти препоръчал натоварване с големи тежести, защото доколкото разбрах не искаш да ставаш по-голям точно в тези точки а искаш просто да махнеш мазното, като го замениш с мускул. Ако бях на теб щях да премина на упражнения с повече повторения и малко тежести, урелефяване и оформяне, и естествено диета и кардио тренировки. Друг е въпросът, че сега е сезон на качване на маса а не на кардио, т.е сваляне но ти си знаеш най-добре ;)
17.10.07
22:03
а кои точно упражнения да правя за краката и задните части за да сваля ??? и под малко тежести с много повторения ,колко малко да е тежеста и колко да са повторенията ???? :}