10.10.07
09:03
Здравейте значи първо на 15 години съм тренирам около една година имам въпрос относно рацете тренировката ми е 1-гърди и корем 2-гръб трапец 3-почивка 4-ръце корем 5-рамо крака та ръцете тренирам ги първо трицепса 1-скрипец в пирамида 2-френско-3 -4 серии по 6-8 повторения 3-дъмбел зад врат с две ръце 3-4 серии по 10 повторения бицепса 1-сгъване с щанга -4 серии по 8 2-сгъване с дъмбели или скотово с щанга 3-4 серии по 8-10 повторения 3-концетрично 3 серии по 10 повторения та трябва ли да се направят корекции мразя да си мера рацете но си ги мерих 38 сантиметра имам хранителен режим и искам да кача още на рацете благодаря предварително !
Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 10.10.07 16:07.
10.10.07
09:58
махни едно от упражненията за бицепсо и скрипецо го тури последен за трицепса, а френското нека е първо
тва е от мен :)
10.10.07
11:04
Пробвай със суперсерии. При мен на твоите години това имаше невероятен успех.
1. скрипец с въже + скотово с дъмбел
2. френско + прав с щанга(е тука се мре)
3. дъмбел зад врат - хамър сгъване
По 3 серии мисля, че ще ти е препостатъчно.
Корд не е удачно френското да е първо, защото лактите са под невероятно напрежение. Нека е второ след някой скрипец или повдигане с тесен хват. ;)
10.10.07
11:20
Мерси много Жоре иначе 3 серии по 8 мисля че е добре а за супер сериите без почивка докато изпълня 1. скрипец с въже + скотово с дъмбел после като премина към другото колко почивка да направя преди това и колко време да продължа със супер-сериите мерси още един път !
10.10.07
11:25
Между упражненията също да не е много почивката - 2 минути да кажем. Ти сам ще си усетиш.
А като цяло колко време да правиш суперсерии за ръце... И аз не мога да ти кажа. :) Да кажем месец и половина. Като всяка една програма или методика - усетиш ли че нещо куца я сменяш.
10.10.07
15:46
Така е прав си, но не видях човека да прави тесен хват а скрипците ако беше мой фитнеса щях да им срежа кабелите на всичките