11.10.07
15:37
Здравейте. Преди 8 дена започнах да тренирам, и правя и до днес всички упражнения, понеже ми казаха, че трябва да свикна, но днес ми казаха да си намеря хубава тренировачна програма и от понеделник да почна по нея. Значи, мисълта ми е, ако може някой да ми предложи някаква хубава програма за начинаещ като мен. Благодаря предварително :)
11.10.07
16:48
Типичен български манталитет... Дай ми, измисли ми и т.н. Всеки иска на готово, на никой не му се чете.
Ей, момче! Тука са изписани тонове информация, трябва само маааалко да се разровиш...
казано от tbby на 11.10.07, 16:48:
Типичен български манталитет... Дай ми, измисли ми и т.н. Всеки иска на готово, на никой не му се чете.
Ей, момче! Тука са изписани тонове информация, трябва само маааалко да се разровиш...
Какво да на готово ве брато?!? Нали видях, един пич беше си написал програмата и го баха направили на нищо. “Не е добра”, “Не е за теб” и така нататък ... нали за това питам защото съм начинаещ, ако знаех нямаше да ви питам... Нали повечето тук са за да помагат, виждам ... направо се скъсват да помагат.
11.10.07
20:06
казано от Di4kata на 11.10.07, 15:37:
Здравейте. Преди 8 дена започнах да тренирам, и правя и до днес всички упражнения, понеже ми казаха, че трябва да свикна, но днес ми казаха да си намеря хубава тренировачна програма и от понеделник да почна по нея. Значи, мисълта ми е, ако може някой да ми предложи някаква хубава програма за начинаещ като мен. Благодаря предварително :)
http://www.bb-team.org/workout/1359
Два месеца караш по това. После вече имаш доста варианти. Сплита е най - популярен и ще ти свърши работа.