12.10.07
01:33
как чистите?!
тука пак няколко бързи въпроса: 175 съм висок, 80кг. въпроса е че сега направо се изчеквам защото хем искам да качвам маса, хем да чистя. От горе долу 2 седмици съм на fat бърнър - в началото го усещах здраво, ама сега нещо взе да ме пуска и не го чуствам вобще, а съм на нормалната дозировка 4 капсули 2 пъти дневно, сутрин преди ядене и горе долу около 14h на обяд, а тренировката ми е към 17-18h. Та правя кардио след тренировка по 30мин, когато много ме мързи, както днес и вчера ходя на сауна 2 сесии по 12мин. ям 4-5 пъти дневно като си замествам две яденета със шейкове. Калорийния баланс уж е отрицателен де да знам. Абе факт е че за последния месец съм смъкнал доста, защото всички панталони ми падат сега хаха. Обаче пак има тоооолкова много за горене че ми се реве направо. Чудя се да си кача ли още килограмите на упражненията че 8 повторения да ми е макса, или да наблягам на кардиото? Напоследък започнах да правя кардио преди мускулната тренировка, понеже след нея като правя кардио и имам чуството че силовата тренировка отиде на вятъра.
Програмата ми е тъпа понеже два дни подред, събота и неделя не мога да тренирам понеже съм на работа и си наблъсквам всичко в 5-тте дена които ми остават. Ама няма как.
Понеделник - гърди ръце (тва е ново сега го изпробвам направо ми убива ръцете) :)
вторник - рамо и трапец
сряда - гръб
четвъртък - крака и рамо (сложих рамо пак че ми е изостанало малко)
петък - гърди и ръце
събота и недела - нищо. най много кардио ама рядко се случва.
При прочит на въпроса ти разбирам, че искаш и маса и горене на мазнини едновременно.Тези 2 процеса заедно не могат да вървят, убедил съм се лично.Или ще чистиш, или ще качваш маса.Така е най-добре - след силовата трениворка да правиш кардиото.Трябва да си напишеш диетата да обсъдим дали е правилна.Сметни си калорийните нужди и тези, които приемаш и ще разбереш дали наистина баланса е отрицателен или само “уж”.
пич няма смис да тренираш така ;) според мен тренирай ето така
ден 1 Гърди
ден 2 Гръб
ден 3 Рамо
ден 4 Раце
ден 5 крака
ден 6 и 7 почивка след сяка тренировка прави кардио.Щом искаш да топиш не падай под 12 повторения и наблягай на кардиото!УСПЕХ
12.10.07
10:02
Аз чистя с диета, не знам за другите :cheese: . Броят на повторенията за мен няма почти никакво значение относно релеф-маса, може би само това, че на диета е трудно и даже опасно да се правят силови изпълнения като единици, двойки, тройки, от този род. Не прекалявай с кардиото, съсредоточи се над силовата тренировка, тя трябва да е високоинтензивна. И не забравяй, че ако си на минус калории, не е възможно да качваш маса. В твоя случай по-добре да си на лек плюс калории от максимално чиста храна и да ограничиш въглехидратите вечер.
12.10.07
10:27
не чистим