Здравей!
Емзо, моето кардио е малко хийт и малко анаеробно - въртя кроса на 5 и 6 степен - така 30 минути. Ако нещо не съм в кондиция на 5 - 45 минути. Туй 15 мин. много малко ми се вижда, но ще опитам по-често да качвам до 6, сигурно ще се скапя. Бъбреците най-вероятно ме болят от настинката, но аз съм си за бой, защото така и не се научих да си обувам чорапи и все пльощя боса. Той и носа ми затова тече :red:
От днес минах на РБР - 40б./40в./20м. Като начало си взех да гризкам от онези оризовки - екструдираните. Май всички минаваме на обща диета, покрай Бухтата се запалих и аз да ги опитам. Много ми хареса! Храната днес:
Закуска - екструдиран ориз + чаша мляко
После - 1 банан
Обяд - пилешко филе в масло
След трен. - 20 гр. мед +аминокиселини+екструдиран ориз
После - протеинов бар
Вечеря - 250 гр. извара + салата
Общо калории - 1900.
Тренировката - гръб и бицепси:
Придърпване на вертикален скрипец с тесен подхват
40 кг. - 5, 4, 3(отказ)
30 кг. -8, 6, 5(отказ)
Придърпване на вертикален скрипец с широк надхват
30 кг. -4, 3(отказ)
25 кг. - 6, 6, 6, 6
Придърпване на хор. скрипец с успореден хват
35 кг. - 6, 6, 8(отказ)
Гребане с дъмбел
12,5 кг. - по 12 повт.
15 кг. - 6, 6, 6
Добро утро
4Х15 с 10 кг. на врата
Бицепсово сгъване последователно
2Х10кг. - 6, 6, 4(отказ) е, много ме боляха ръцете вече
2Х7,5 кг. - 20 (отказ)
Бицепсово сгъване с чуков хват последователно
2Х7,5 кг. - 12, 10, 8
Здравей!
Деня ми започна с Хийт кардио сутринта на гладно - 6-та степен 1 мин. , 5-та степен 2 минути - така 20 мин. Наистина ме скапа! После митках цял предиобед с хлапето :-)
Храната, олеле!
Закуска - екструдиран ориз +1 чаша мляко
После - мокачино
Обяд - хек и ципура, от кое колко не мога да кажа + картофи
После - суроватка
И тук вече, към 18 часа, реших да хапна от бисквитите на детето. Но нали имам силна зависимост от захарта пуста, кой я измисли да ми трови живота, не можах да се спра само на една-две! Ометох маса бисквити! :cheese: Резултата беше плачевен - силно главоболие, сърцебиене и нервност. Два часа вече не мога да дойда на себе си. :sick: Заради тази си оргия ще трябва да пропусна и салатата и изварата, за което много ме е яд, но това е положението. Калориите не мога да си сметна. Този пост сигурно изобщо не трябваше да го пиша, но все пак исках да се изповядам...
Между другото съм спряла част от добавките - Креатина и Термото.
Здравей!
Днес вече всичко си беше на място при мен. Хубава тренировка направих и донякъде трябва да съм изкупила греха от вчерашните бисквитки :-)
Тренировка за рамене и трицепс + кардио.
Арнолд преси - всички серии са до отказ:
2х10 кг. - 5, 3, 3, 1
2х7,5 кг. - 8, 6, 5, 4
Разтваряне на дъмбели настрани:
2х5 кг. - 8, 8, 8
Изнясяне на дъмбели напред, последователно:
2х7,5 кг.- 8, 8, 8, 8
2х5 - 50 повторения
Кик-бек - всички серии до отказ:
2х7,5 кг. - 15, 15, 12, 10
Разгъване с дъмбел зад глава с две ръце:
10 кг. - 10, 10, 10
Накрая - 30 минути кардио.
Днес включих овесените ядки в менюто си, въпреки предрасъдъците за стомашните болежки. Е, появиха се проблемите, естествено, но няма да се откажа вече от тях. Ще изтърпя коликите, до 2-3 седмици трябва да привикна и да отшуми. Ако не, не знам...
Закуска - 50 гр. овес с вода. Тази закуска ме държа сита и преяла до обяд, дори и тогава нищо не ми се поглеждаше, но:
Обяд - телешко с моркови, лук и някакъв фикс забъркано. Не знам как да го кръстя :lol:
След трен. - 20 гр. мед + аминокиселини
После - суроватка
Предвечеря - 100 гр. шунка
Последно - салата + 250 гр. извара и мъничко кашкавал
Калориите нещо не мога да сметна, заради тази манджа с телето, но по груби сметки не са повече от 1500.
Здравей!
Не съм писала няколко дни, не мога да се вредя от големия си хубостник на компа :-) Голям играч е!
Вчера правих кардио, днес също - по 40 минути сутрин. Защо минах на вариант “кардио”? За целия цикъл с Креатина, който продължи около 45 дни, съм качила 3 килограма. Какво точно съм качила само мога да гадая, но е факт, че и на обиколки малко съм порастнала. Равносметката е:
килограми - от 51,5 кг сега тежа 54,5
талия - от 67 - 68 см.
ханш - от 87 - 88 см.
бедро - от 51,5 - 53 см.
гръдна - от 84 - 88 см. :cheese: - малко напълних пазвата
бицепса не съм си мерила преди, сега е 26 отпуснат, 28,5 см. стегнат
На всичкото отгоре, се оказа че съм висока 164 см, не 166, както ме беше измерил мъжа ми...сигурно му се е искало :lol:
Сега ще потренирам малко по-кардиололично, кръгови тренировки ще включа, че отдавна не съм ги правила, каквото има излишно да го стопим. Добавки - само аминокиселини и суроватка. Храненето - равномерно балансирано.
И този корем какво да го правя, вакуумки ли да правя, не знам!
Мнението беше редактирано от Winnie на 10.10.07 10:28.
Слънце, ханша като се мери, къде точно се слага метърчето - през дупето или по-надолу, на равнището на бричовете?
Слънце, ханша го меря на най-широката част - на бричовете, дето ги нямам :lol: . Там са отмерени. Мери се най-широката част, при мен е тази, точно над пубиса минава метъра.
Мнението беше редактирано от Winnie на 10.10.07 16:32.
10.10.07
16:42
Сина ти кога ще го водиш на фитнес и него :)
казано от Cord на 10.10.07, 16:42:
Сина ти кога ще го водиш на фитнес и него :)
:lol: Скоро няма да го заведа, трябва поне да тръгне на училище, за да се научи да си брои сериите и повторенията :lol:
Здравей!
Днес ми излезе страхотен късмет и взех че отидох и аз най-после в зала да потренирам. И направих една ненормална тренировка, нали знаеш, като куче държано на въже, не можах да се нарадвам на шанса си и да обиколя всичките машини :-). Е, не всички, но потренирах големите групи - гръб и гърди в суперсерии, после крака и корем. Акцента определено беше върху краката. И накрая, взех че се пробвах да се набера и успях :-) , ура! Най-накрая се набрах и аз на проклетия лост. Това е изключително постижение за мен, за първи път успях да се вдигна и цялата зала трябваше да го разбере. Много се радвах, като децата. Определено трябва да започна да тренирам на зала, у нас вече хем ми е пределно тъпо, хем и упражненията са ми ограничени и до болка омръзнали. :-/
Няколко пъти вече сравнявам тежестите в зала и тези у дома - за скрипците става дума. Тези на моята машина определено са по тежки отколкото пише и се оказва, че аз съм по-силна, отколкото предполагам. Значи, тия китайци са много тъпи същества (нали това тук е тяхна рожба).
Браво за набирането, сега вече може да си го правиш редовно по много серии по 1 и постепенно ще можеш и повече.
СЛънце, явно излезе по-добре, че не остана време за кафе, много се гордея с теб, браво. Желая и аз на себе си скоро такъв успех на лоста.
Браво, то така се почва.Днес едно , утре две.
Спомням си преди време АСТОР беше дал един съвет с половинки.Аз така почнах навремето и с тази методика за кратко време преброих 3-4 чисти набирания :)
Здравей!
Искам първо да споделя - ако тази учителска стачка продължи още, аз ще бъда за психиатрично лечение в най-скоро време...
Вчера имах време за едно кардио сутринта, докато още всички спят - 30 мин, ненормално каране на кроса на 5та ст. С храненето уж съм ОК, не мога обаче да смятам калориите, когато съм на обща храна и нямам представа в какви цифри е. Вкарах доста въглехидрати, корема ми още не може да свикне и се вълнува ужасно, но знам, че му трябва още малко време. На тялото са му необходими три седмици, за да свикне с каквото и да е.
Сега се замислям, че то и с начина на трениране е свикнало вече. Трябва да помисля за някакви промени в тренировките, специално тежките. Айретен, за кардиото си купих и едно въже и скачам от време на време :cheese: , обаче техниката ми вече е крайно недостатъчна за всичко останало. Четох в една друга тема за някакви зали, дето хората тренират, а децата се забавляват наоколо. Колко ще е удобно, наистина, но дали има такива, съмнява ме...
Преди време известна диетоложка гледах, но и забравих имет, която каза, че на тялото са му нужни около 2-3 месеца, за да се “програмира” към настъпилите промени.Общо взето съм съгласен с нея.
Това за залите е идея, някой може да вземе да я реализира :coolsmile:
winnie, има такива зали. Невероятно, но факт!
В моята зала има детски кът, който си е цяло отделно помещение. За съжаление обаче е на около 500/600 км. от вас :)
ПС: Емзо, айде честито повишение ;-)
Здравей! Най-после имам връзка със света и съм повече от щастлива!
Имам невероятна новина, направо потресаваща. От няколко дни НЕ ПУША! :gulp: И аз не вярвам, че ми се случва, но е факт. В една друга тема бях споделила, че нямам намерение да спирам любимото си занимание, но много интересна случка ме провокира да опитам поне. Засега се справям, пия Табекс и се държа уж ;-)
Тренировките и яденето ми са под всякаква критика, затова няма нищо да пиша. Правя големи кардиотренировки и тук-там някоя силова. Наистина се чувствам убита, смазана и без всякакво желание. Дано отмине скоро това тъпо усещане. Емзо, дано не си прав за 3-те месеца, че това много време ми се вижда.
Браво Уини! Поздравления за цигарите! Ако не спори с Табекса, опитай лепенки Никотинел (те са по ефетивни за мен, специално!).Ще видиш как по -добре ще тренираш! Кураж, успех и воля!
Здравей, Alkorin!
Ще ти задоволя любопитството. Съпругът ми реши да откаже цигарите и аз се самопредизвиках, започнах нещо като състеание между него и мен, само че той не знае. Казах си ” Какво, сега той ще е по-добрия, немиришещ, недимящ и т.н., а аз оставам един скапан пушач! Няма да я бъде тая. ” И така се започна. Още не съм пропушила, не знам как се удържам понякога, за да не изхвърча до магазина за една кутия 8-/
Козуначе, тия лепенки хич не ми помагат. Ако знаеш колко много съм се лепила с какви ли не дози, еми не става. Като отлепя лепенката веднага ми иде да се напуша като идиот. И се напушвам...Табекса най-добре ми се отразява. Аз намалих вече и хаповете на 3, така че не ми е толкоз зле. Поне кръвно не вдигам.
Очертава се да се превърна в слон - за 8 дни съм качила 1 кило :smirk: .
Да, всичко е индивидуално! Свалят се килата - аз за две седмици качих 7…. но това не трябва да те отчайва. После много бързо организмът се натъмънява!
29.10.07
14:09
winnie тия лепенки и хапчета не вярвам да са ти от полза много. Появява се плацебо ефекта, който в случая помага. Ти си човек със силна воля(не че те познавам лично, но да имаш дете и да изглеждаш така не може да не си) и с малко повече мъка и без тях можеш да ги спреш. Поне според мен. Не казвам, че не действат защото изобщо не съм запознат с тази индустрия и как така не те карат да пушиш, само констатирам.
Аз пуших по 2+ кутии на ден в продължение на десетина години, но преди три години ги спрях от раз с Табекс. Не знам как е без него, защото съм ги спирал само със ;) но очаквах да е много по-голям зора :) Може и тази нагласа да е помогнала ;)
Жорко, има наистина нещо в плацебо ефекта, но повярвай ми, не е само такъв. Има я и абстиненцията, за която пише Козуначената кифла :-) и тя е подобна на тази на алкохолиците и наркоманите. Понякога само волята не стига. Табекса ти дава подобие на никотина, друга отрова - цитизин. Той също е пристрастяващ наркотик, между другото. Малко по малко свикваш без цигари, после и без Табекс свикваш. Абе, най-добре е хич да не започваш да пушиш, не после да се чудиш как да се спираш ;-P
Владе, как бе човек 2 кутии и отгоре, ти как си дишал изобщо? И аз не съм спирала без и не знам как е. Не знам дали бих спряла и как бих запълнила никотиновата дупка, ако не вземам заместител. Това ми е пореден опит, между другото. Най-дългия ми период без цигара е бил 2 месеца, пропуших пак заради едни ядове в университета. Сега ще видим как ще се представя, но нали имам и подкрепление :)
29.10.07
14:43
С тая абстиненция не съм запознат. Познавам 2 момчета които ми казаха, че са спрели е така просто. Решават от днес да не пушат и примерно чак след 3 дена палят цигара. После след 5. И така все по - рядко. Явно са само единици за жалост.
Козуначената кифла :-)
Хахахахах, страхотно определение! Поздравявам те- и за това!
Мнението беше редактирано от kozunak на 29.10.07 14:58.
Здрасти!
Случи ми се нещо наистина неприятно и имам нужда от съвет. Преди седмица тренирах последно крака с клекове и оттогава досега имам ужасни болки в кръста. Не мога да си намеря място цяла нощ, просто е ужасно! Ако се наведа, не мога да се изправя, абе като някоя старица съм прегърбена :smirk: . Освен това, ако случайно застана неподвижно на стол или пък легнала, особено легнала по гръб, след това ми е необходимо доста време за раздвижване, съответно пак със същите болки...
Необходимо ли е да ходя на лекар? Или ми е необходима почивка? Но ето че само почивката не помага. Или пък да взема да се намажа с нещо ли? Дайте някакъв акъл :)
Мазилото може да прикрие нещо.Аз бих отишъл на доктор, зависи и каква точно е болката, но ако за 1 седмица не е отшумяла - тичай при лекар.
Шегуваш ли се? Това си е класическо сецване/или хецване зависи от кое село си :)/.
Бягай веднага при лекар-ортопед, като първо отидеш при личния.. Не че той ще те вдигне на крака, ама поне ще каже дали е нещо на нервна почва или друго. Естествено, че и ще почиваш, ти какво искаш да направиш още някоя поразия ли? :)
И на мене ми се е случвало - контузила си кръста, обикновено се получава когато опиташ или да вдигнеш повече отколкото можеш за момента или някое друго повторение за което нямаш сили и вместо с краката дигаш с кръста и той се контузва, обикновено минава за една седмица стига да спреш всички упражнения които могат да го товарят по някакъв начин особено тия при които си навеждаш.За следващия път ще си знаеш колко е важна правилната форма при изпълнение на клек :) и аз бях така :)
Здрасти!
Отбивам се да споделя, че кръста ми мина от самосебе си, е и с малко повече стречинг и Фастум гел :-) , но определено няма вече и следа от болежките. Alkorin позна! Мъчих се преди това с едни клекове, мъчих се да клякам повечко де, та от това е било...
Взех си карта за фитнес и съм страшно доволна. Вече 3 пъти ходих, но не съм писала постиженията си, защото все забравям да пиша и после ми излизат от главата повторенията и килограмите. Само ще отбележа, че на вертикалния скрипец правя спокойно 4-5 повт. с 50 килограма, а това е постижение, гърба ми става все по-силен. Отдавам го и на набиранията, които правя в началото на тренировките. Няма да клякам със свободни тежести засега, ще се постарая да го подсиля този кръст с тяга и хиперекстензии, добре ли е като идея, кажете. Пък по-нататък ще клякам евентуално.
Лошата новина е, че днес нещо ме хвана криза, ама голяма, и си купих цигари. Хем ме е яд на мен, хем пък сякаш ми изчезнаха депресивните мисли от главицата. Ей, какво нещо е не знам, обаче е страшна тая мания с пушенето >:( Как да се преборя, не знам вече...Лощото е, че като се старая да не пуша се старая и да не ям много, нали ще напълнея :cheese: И се завъртам в една спирала от непушене-неядене, нервни кризи-пропушване и т.н. - позната история. А сега накъде?
Тягата и кляканията се подпомагат взаимно, тягата ти усилва гърба за да можеш да носиш на него големи тежести при кляканията а кляканията ти развиват и усилват краката така че да можеш да вдигаш повече килограми с тягата.
Що се отнася до пушенето, нормално е да ти се пропушва от време на време но не трябва да се поддаваш това е от пристрастяването към никотина - тялото е свикнало към него и си го иска, ще ти дам един трик - когато ти се пропуши пий вода, така тялото ще спре да дава сигнал за пушене тъй като ще е заето с усвояването на водата а като пиеш повече вода по - бързо ще се освободиш от токсините и пристъпите към пушене ще стават по - редки докато изчезнат.
Здравей!
Отностно постиженията на скрипеца освен тягата и клековете също голяма роля играят и набиранията който правиш. Те дават нужната сила и издръжливост. А пушенето....едни познати ако не спряха, то поне намалиха драстично цигарите като ядоха семки постоянно като им се допуши :) Може би има някакъв ефект :P.
По-здрави!
Тоя пиниз го знам само,че с ментови бонбони.Може би има няква файда,да ти се отклонява мозъка и да не мислиш за цигари,но трябва да имаш и воля,щот повечето бонбони,вода квото ще да е като не му издаржат нервите и психически и запалва.Цветомире,тия твойте приятели да не ги фане апандисита от толкоз семки :Д
Все пак поздравления и за формата,която си постигнала,видях сега снимките. :)
Мнението беше редактирано от Финдо на 12.11.07 10:20.
Здравейте!
Финдо, благодаря ти за комплимента! Е, не е мечтаната от мен форма, но бива :-)
Относно цигарите - наистина ме тресат страхотни нерви и точно това е причината да си пропуша. Поне малко по-малко пуша. Семки много обичам, но едно че ме заболява езика, второ, че имам хроничен колит и ме боли и корема...аве изобщо луда работа :-P Както и да е!
Относно тренировките нищо ново не мога да споделя. Преди два дни тренирахме в залата с голямото хлапе, което е на 4 години :lol: и ту следих него, за да не се удари, ту се мъчих да тренирам...Хубавото е, че възпитавам децата си от малки да спортуват.
Относно храната - кошмар. Заради колитните болежки посетих лекар, което се каних да правя от доста време. Забрани ми да се храня със сурови плодове и зеленчуци, което за мен е бич, и каза да ям хляб и солети :-/ , което пък е още по-голям бич. Ще се наложи да експериментирам с разни храни, за да разбера как се отразяват на храносмилателната ми система. Ако някой има мнение, за това, кои храни не дразнят червата и са подходящи за човек, на който не му е все едно какво яде, да сподели!
Здравей!
Да взема да се отчета за днес, че от доста време никаква ме няма. Да не си помислите, че съм се отказала! Много, много дръпнах назад и все едно пак започвам отначало. То ме тресе и ПМСто. Въпрос към дамите - имате ли някакви проблеми с тежестите в дните преди...нали? Мен все едно валяк ме е газил :coolhmm:
Тренировката беше съсредоточена върху крака и глутеуси, с малко трицепс накрая.
Загрявка - вело 10мин.
Бедрено разгъване/Бедрено сгъване - в суперсерии
12 повторения с 20 кг./15 повт с 20 кг.
10 повторения с 20 кг/15 повт с 20 кг.
15 повторения с 15 кг./10 повт с 20кг.
Абдуктор наведена напред/ Аддуктор - в суперсерии
30 повторения с 25 кг. /30 повт. с 20 кг.
....така 4 серии
Глутеус машина
Странични ритници - тук забравих нещо бройката на повторенията и килограмите :red:
Ритници назад - 4Х15 с 25 кг. на крак
Хиперекстензии
15 без тежест
4Х15 с диск 5 кг.
Хакен клек на машина
20 повт. с 10 кг
2Х15 с 15 кг.
Повдигане на краката от вис - 3Х15
Трицепс на машина - 4Х12 без допълнителна тежест
Трицепсово разгъване на скрипец
15 повт. с 10 кг.
15 повт. с 15 кг.
15 повт. с 20 кг.
Сега и храната:
Закуска - кафе и аминокиселини
После - Активия и 2 парчета топено сирене, триъгълничета по-точно
Обяд - свинска пържола
След трен - протеин
Вечеря - няколко лъжици пилешка супа и миш-маш
Здравей, дневниче! Здравейте всички, жива съм! :-)
Много ми е трудно да опиша всичко, което преживявам от 2 месеца насам, сигурно това е най-големия кошмар, който може да ми се случи. Двумесечната “Одисея на тютюневата наркомания” от която толкова много исках да се освободя продължава все още. Пуших, непуших, пуших - сега пак не пуша. Не пуша и не вземам нищо като заместител. И мога да заявя, че това е най-прекия път към свободата - нито Табекса, нито лепенките, нито дъвки-мъвки помагат...само отлагат момента.
Дотук всичко ужким е наред. Идва, обаче, часът на наградата за мойта воля - качени 3,5 килограма, естествено от сланини :shut: Откакто не пуша, може да се каже, че силови тренировки не съм правила, само и само за да не качвам. Кардиото остана като основно занимание, дори го направих всеки ден - от 30 до 60 минути, всеки ден на гладно. Храната ми е трудно да категоризирам, но определено хапвам повечко от преди, и то предимно “боклуци”. Ето тук, може би, направих голяма грешка, която ми струва тези кица. Но можеше и повече да са, нали? То от тези само ми се плаче, представям си още....Интересното е, че формата на тялото ми е непроменена, а обиколките са по-големи. донякъде е успокоително това, че не съм натрупала само на места, където не бива.
Започвам отново воденето на дневника, за да контролирам положението с манджата. Без сметки не става, убедих се за пореден път. Освен храната, трябва да преработя и тренирането си по начин, такъв, че да не качвам килограми. Идеи?
Ето ме днес какви ги скопосах. Поне добре е, че не съм загубила от силата си. Сигурно това е “паметта” на мускулите. Мислих си как точно да оформя тренировката и сякаш и аз ще взема идеята на Митака за силата на горната и релефа на долната част на тялото. Неведнъж ми е давал адекватни съвети, така че ми се струва, че и тази тактика ще е успешна. Преди няколко месеца точно той ме накара да правя голям брой повторения с краката си и бях доволна от това. Е, днес обаче, правих малко гърди, малко рамене и малко бицепси. Краката ще ги оставя за отделна тренировка, в ден в който нямам кардио. А любимия си гръб също ще правя в отделен ден, най-много с някоя малка групичка.
Сега днес. Първата тренировка беше сутринта - кардио 30 мин кростренажор. Втората - силова, следобяд:
Загрявка с малки тежести, махове и подобни работи.
Лицеви опори - коя правилно, коя неправилно
всичко 3 серии по 6-7 :-)
Изтласкване на дъмбели от лег - 2Х10 кг
6 серии по 4 + 1 до отказ с малки тежести
Флайс -2Х7,5 кг
4 серии по 6 повт. + 1 до отказ с малки
Тук правих едно упражнение, което забравих как се казва. Изходно положение - лег като при трицепсово разъване от лег, но не се разгъва трицепса, а се движат така ръцете, че се “отваря” гръдния кош. Ох, кажете какво беше, наистина това...
4 серии по 6 повт от него с 10 кг. дъмбел
Раменни преси- 2Х7,5 кг.
4, 4, 3, 3 - все откази
Разтваряне встрани -2Х5 кг.
3серии по 8
Бицепсово сгъване права- 2Х7,5 кг.
3 серии по 20 последов.
Чуково сгъване -2Х 7,5 кг.
18, 16, 16 последователно
Храната - бива, като знам че ще я пиша, сякаш се замислям преди да се натъпча с някои бонбони или вафли :red:
Кафе, кафе
След кардиото - 2 печени филии със сирене
После - 2 райски ябълки
Обяд - печено агнешко
След тренировка - шоколад и аминокиселини
После - 2 яйца на микрото и малко сирене
Доста вода, чай без захар и кафе.
Дотук всичко е много хубаво, сега обаче ще ходя на някаква сбирка на майки, на която ще има обилно ядене и пиене и не знам как ще завърши вечерта :lol: . Е, каквото такова, може пък и да има повечко мръвкаляк на ресторанта.
Упражнението се казва “полоувър”.
Добре си се ориентирала към препечени филийки. Шоколад (ако няма начин да го пропуснеш) хапвай преди, а не след тренировка.
И пиши за храната редовно - и за добро и за зло, дето се вика. Да те е срам и да “плющиш” по-малко.
:)
Здравей!
Не знам дали ме е срам или не, но си плющя по принцип :red: Ето вчера:
1.2 филии печени със сирене
2.100 гр. сурово кашу
3.пиле+свежо сирене+кашкавал+маслини
4.домати с извара и много зехтин + 1 “aктивия”
5.тиквено семе и малко фъстъчки
Забравям да пия вода понякога, а и след бурната кючекчийска нощ, полята с 2 чаши вино и 2 бири :lol: хептен съм се обезводнила( поне не ядох, само пих). Като резултат - пак крампи в прасеца! Как ще тренирам днес, не ми е ясно, но няма да го пиша дъждовен, ще тренирам при всички положения. Сега ще се мажа с каквото има, ще пия магнезий и много вода и дано не се повтори и довечера, че е много гадно. А да ви призная - кръста ми се подобри от гюбеците, честно, не ме боли толкова. Явно трябва да посещавам поне веднъж седмично “гюбек - кардио” :lol: А този кръст и на него какво му става?
Митак, аз по принцип съм захарен човек, не мога без сладко, наистина....и затова гледам да е като “награда” за тренировката. Ами по-рано ядях сладкото преди тренировка, но ме посъветваха тук да го ям след :roll: Що така? Нали после запълваме гликогенните запаси или каквото е там. Преди тренировка ще вдигна инсулина и май не е много добре. Оф, не знам вече...