24.06.07
14:27
здравейте колеги имам въпроси относнои корема и тренировките за него .Значи аз го тренирам 2 пути седми1но и няма ефект в смисул 4е сум далеч от истината искам да намеря начин да премахна излишното и миказаха 4е неопреновите колани са доста добър избор казвали с ами 4е адски много сваля като го носи6 доста и по време на тренировка кажете имате ли наблиудения и отзиви ако сте ползвали и каде мога да намеря такива колани в СОфия и на кави цени и кои са по-добрите? Благодаря ви предварително !!!
24.06.07
14:40
На корема плочките се появяват много трудно. Трябва НВД + кардио. Тея колани те карат да се потиш повече, а като се потиш повече знаеш, че не се свалят мазнини, нали? :)
Аз имам колан и мисля че има минимален ефект.Не те съветвам да си даваш парите макар и да са по десетина лева.Има ги навсякъде по фитнес магазните ,както и в санитарните.По-добре си тичай и ако не диета то поне намали въглехидратите на 100гр макс на ден.Прави упражнения за корем поне през ден.Само 2 пъти седмично е много малко.Тази мускулна група е малка и се възстановява бързо.Аз правя от около 2 месеца сериозно корем през ден в нас понеже ме мързи в фитнеса.Права супер серия коремни преси 4x30 с вдигане на краката 4x30.Има ефект от тези 2 месеца горните 2 плочки ги изкарах и долните две започнаха да се оформят.
25.06.07
08:33
значи колана можеш да го заместиш със наилонов плик който запарва много и си намери ето тая тренировка в yotube YouTube - 8 Minute Abs.avi има вфект от нея
мани я тая програма .Аз я правех пълна в продължение на 4,5 месеца и са горните 2 ми се оформиха,но нищо др.Откакто си правя класически упръжнения започнаха и долните 2 да се офрмят.А и хубаво да има почивка ,а при тая програма няма правиш 8 мин без спиране.
Това че имаш колан не значи че за една седмица ще станеш изруд.Просто малко повече се потиш от него.Не се заблуждавайте че има начини да направите плочки за 2 седмици. Просто иска здрава тренировка и постоянство.Почти каквото и да правите за корем не е грешка но го правете постоянно в продължение на МЕСЕЦИ.Ефект неможе да има на третия ден просто нестава.
В списание Мусколи и фитнес за месец юли има дадена 8 седмична тренировачна програма + указания за кардио + хранителен режим за токемната преса препоръчвам ти да си го земеш ще ти помогне за корема.Брой 115 цената му е 5 лева
17.10.07
07:58
А може ли да я дадеш някъде да чета в интернет че е минал вече този брой
Статията не можеш да я намериш вече но можеш да разгледаш саита на списанието http://www.musclefitness-bg.com
а в раздела http://www.musclefitness-bg.com/FRAMES.htm можеш да видиш какво е емало в даден брои и мисля че можеш да си го поръчаш чрез пощенски запис.Има указания как да поръчаш в почти всеки брои които излиза. Поразрови са и ша намериш.
18.10.07
08:16
Неможе ли да я напишеш или да я кажеш на кратко какво представлява ?
18.10.07
13:01
казано от Владислав на 25.06.07, 08:33:
значи колана можеш да го заместиш със наилонов плик който запарва много и си намери ето тая тренировка в yotube YouTube - 8 Minute Abs.avi има вфект от нея
http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY Пробвай е тази тренировка ;-)
Аз лично не сам привърженик на НВД-тата зашото смятам че въглехидратите са неразделна част от хранителния план на активен спортист, дори в процес на изгаряне на мазнините те може да бъдат до някаква степен намалени но в никакъв случай изключени, защото и такива дивотии се пишат.
Относно неопреновия колан аз също сам ползвал но да има забележим ефект... едва ли...
Истината за изчистване на пресата си остава системната кардио дейност, и то сутрин на гладно