проблеми с корема

24.06.07
14:27

здравейте колеги имам въпроси относнои корема и тренировките за него .Значи аз го тренирам 2 пути седми1но и няма ефект в смисул 4е сум далеч от истината искам да намеря начин да  премахна излишното и миказаха 4е неопреновите колани са доста добър избор  казвали с ами 4е адски много сваля  като го носи6 доста и по време на тренировка кажете  имате ли наблиудения и отзиви ако сте ползвали и каде мога да намеря такива колани в СОфия и на кави цени и кои са по-добрите? Благодаря  ви предварително !!!

24.06.07
14:40

На корема плочките се появяват много трудно. Трябва НВД + кардио. Тея колани те карат да се потиш повече, а като се потиш повече знаеш, че не се свалят мазнини, нали? :)

24.06.07
16:14

Аз имам колан и мисля че има минимален ефект.Не те съветвам да си даваш парите макар и да са по десетина лева.Има ги навсякъде по фитнес магазните ,както и в санитарните.По-добре си тичай и ако не диета то поне намали въглехидратите на 100гр макс на ден.Прави упражнения за корем поне през ден.Само 2 пъти седмично е много малко.Тази мускулна група е малка и се възстановява бързо.Аз правя от около 2 месеца сериозно корем през ден в нас понеже ме мързи в фитнеса.Права супер серия коремни преси 4x30 с вдигане на краката 4x30.Има ефект от тези 2 месеца горните 2 плочки ги изкарах и долните две започнаха да се оформят.

ВЛ

25.06.07
08:33

значи колана можеш да го заместиш със наилонов плик който запарва много и си намери ето тая тренировка в yotube YouTube - 8 Minute Abs.avi има вфект от нея

25.06.07
08:38

мани я тая програма .Аз я правех пълна в продължение на 4,5 месеца и са горните 2 ми се оформиха,но нищо др.Откакто си правя класически упръжнения започнаха и долните 2 да се офрмят.А и хубаво да има почивка ,а при тая програма няма правиш 8 мин без спиране.

04.07.07
07:00

Това че имаш колан не значи че за една седмица ще станеш изруд.Просто малко повече се потиш от него.Не се заблуждавайте че има начини да направите плочки за 2 седмици. Просто иска здрава тренировка и постоянство.Почти каквото и да правите за корем не е грешка но го правете постоянно в продължение на МЕСЕЦИ.Ефект неможе да има на третия ден просто нестава.

04.07.07
08:25

В списание Мусколи и фитнес за месец юли има дадена 8 седмична тренировачна програма + указания за кардио + хранителен режим за токемната преса препоръчвам ти да си го земеш ще ти помогне за корема.Брой 115 цената му е 5 лева

ВЛ

17.10.07
07:58

А може ли да я дадеш някъде да чета в интернет че е  минал вече този брой

17.10.07
13:39

Статията не можеш да я намериш вече но можеш да разгледаш саита на списанието http://www.musclefitness-bg.com

а в раздела http://www.musclefitness-bg.com/FRAMES.htm можеш да видиш какво е емало в даден брои и мисля че можеш да си го поръчаш чрез пощенски запис.Има указания как да поръчаш в почти всеки брои които излиза. Поразрови са и ша намериш.

ВЛ

18.10.07
08:16

Неможе ли да я напишеш или да я кажеш на кратко какво представлява ?

IC

18.10.07
13:01

казано от Владислав на 25.06.07, 08:33:

значи колана можеш да го заместиш със наилонов плик който запарва много и си намери ето тая тренировка в yotube YouTube - 8 Minute Abs.avi има вфект от нея

http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY Пробвай е тази тренировка ;-)

18.10.07
20:55

Аз лично не сам привърженик на НВД-тата зашото смятам че въглехидратите са неразделна част от хранителния план на активен спортист, дори в процес на изгаряне на мазнините те може да бъдат до някаква степен намалени но в никакъв случай изключени, защото и такива дивотии се пишат.
Относно неопреновия колан аз също сам ползвал но да има забележим ефект... едва ли...
Истината за изчистване на пресата си остава системната кардио дейност, и то сутрин на гладно

08.11.07
16:48

за корема ти трябва диета !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1