Въпрос за яйчните белтъци ?

16.10.07
08:04

Някой може ли да ми каже с какво да си забърквам сутрин белтъците, защото ми се втръснаха се варени пък пържени не обичам, имам предвид да ги приемам сурови ама какво още да прибавя към тях ?

16.10.07
08:21

Сурови не е много добра идеята,щото при термична обработка измират бактерии и болести(ако има)

16.10.07
12:46

за сурови наи добре е ако имаш баба и дядо на село те да ти пращат щото ще са пресни а от магазина не винаги са ;)

Забрави за суровите яйца, има риск от салмонела  :exclaim:

16.10.07
16:13

Първо спри да ги ядеш сурови после почни да ядеш целите яйца - това са двете най-належащи стъпки в момента :)

AD

17.10.07
09:37

казано от G33K на 16.10.07, 16:13:

Първо спри да ги ядеш сурови после почни да ядеш целите яйца - това са двете най-належащи стъпки в момента :)

Защо да ги яде целите ?? На 3-4 белтъка по 1 жълтък.

17.10.07
11:04

казано от AdDicTed. на 17.10.07, 09:37:

казано от G33K на 16.10.07, 16:13:

Първо спри да ги ядеш сурови после почни да ядеш целите яйца - това са двете най-належащи стъпки в момента :)

Защо да ги яде целите ?? На 3-4 белтъка по 1 жълтък.

Нещо като материали по въпроса ще предложиш ли - в смисъл къде си чел че така трябва и т.н. (научна литература не цитати от форуми). Благодаря предварително.

18.10.07
10:53

момчета, извинявайте че излизам от темата ама не искам да отварям нова. искам само да ми кажете колко грама белтъци има в 100 гр извара

18.10.07
11:00

Принципно 17-18 грма протеин.

18.10.07
14:39

мерси брат

19.10.07
11:43

Мерси много пичове,продължавам да си ги ям варени :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1