16.10.07
08:04
Някой може ли да ми каже с какво да си забърквам сутрин белтъците, защото ми се втръснаха се варени пък пържени не обичам, имам предвид да ги приемам сурови ама какво още да прибавя към тях ?
Сурови не е много добра идеята,щото при термична обработка измират бактерии и болести(ако има)
за сурови наи добре е ако имаш баба и дядо на село те да ти пращат щото ще са пресни а от магазина не винаги са ;)
16.10.07
14:04
Забрави за суровите яйца, има риск от салмонела :exclaim:
Първо спри да ги ядеш сурови после почни да ядеш целите яйца - това са двете най-належащи стъпки в момента :)
17.10.07
09:37
казано от G33K на 16.10.07, 16:13:
Първо спри да ги ядеш сурови после почни да ядеш целите яйца - това са двете най-належащи стъпки в момента :)
Защо да ги яде целите ?? На 3-4 белтъка по 1 жълтък.
казано от AdDicTed. на 17.10.07, 09:37:
казано от G33K на 16.10.07, 16:13:
Защо да ги яде целите ?? На 3-4 белтъка по 1 жълтък.
Нещо като материали по въпроса ще предложиш ли - в смисъл къде си чел че така трябва и т.н. (научна литература не цитати от форуми). Благодаря предварително.
момчета, извинявайте че излизам от темата ама не искам да отварям нова. искам само да ми кажете колко грама белтъци има в 100 гр извара