16.10.07
12:22
Значи вече почнаха леко да ми излизат плочки ама има 1-2 мм сланинка и като застана на лампа някак си не ми харесва все едно ми е отпуснат корема . Ама като се пипам аз си личи че отдолу има някакъв процент мускул :) .Та въпроса ми е кажете някоя програмка аз върта на колелото по 30 минути вторник и четвъртак и в същия ден права и упражнения за корем .Малко ли е кардиото 2 пъти седмично ?
16.10.07
14:40
Батка няма такова животно като “програма за чистене”. Чисти се с хранителен режим (диета). Спри да ядеш след 6 часа вечерта. Абсолютно спри да ядеш мазни храни. Сладко - само сутрин и то по малко. Никакъв бял хляб. Задължително е да има поне два часа разстояние от яденето до тренировката. След тренировка наблягай на протеините (месо, яйца, млечни продукти, не пържени а варени или печени). Гледай да тренираш сутрин защото можеш спокойно да си се нахранил преди и след тренировка и едновременно с това да си точен с диетата. Пробвай фет бърнърии и други хранителни добавки.
ПП: Не претренирай коремните мускули, защото така те стават по-малки!
Поздрави.
Мнението беше редактирано от Horsefucker на 16.10.07 14:43.
16.10.07
17:35
защо да не яде след 6 часа доколкото знам може да се яде но нещо белтъчно
17.10.07
11:05
казано от bbnewb на 16.10.07, 17:35:
защо да не яде след 6 часа доколкото знам може да се яде но нещо белтъчно
Защото метаболизма е по-бавен :) Може да се ядат белтъци, но в малки количества. Избягвай плодове след 6 часа.
Ако той си ляга примерно в 1.00ч през ноща, по твоя съвет дане яде след 18.00ч значи да не яде 7 часа, яде се до към час - час и половина преди да си лягаш.
18.10.07
08:11
Никой не ми каза какво мисли за кардиото ??
Колкото повече кардио - толков по-бързо ще свалиш. Сам си преценяваш, аз правя след всяка тренировка 30-40 мин колело или бягане.
20.10.07
22:12
За по-бързо сваляне се препоръчва тичане, но така се изгаря по-голям % мускулна маса. Така, че колелото е “бавно, но сигурно