Добра ли е тази програма?

19.10.07
14:07

На 15 години съм,висок съм 175см,тежа 57 килограма.Тренирам от година и половина.Гръдната обиколка ми е 86-90 см,а обиколката на ръката ми е 31-32 см.
Програмата е за маса и съм наблегнал на ръцете защото изостават.
Понеделник-Бицепс/трицепс/Корем
Вторник-почивка
Сряда-Гърди/крака/Корем
Четвъртък-почивка
Петък-Трицепс/бицепс/Корем
Събота-почивка
Неделя-Гръб/Трапец/Рамо
Не съм писал никакви упражнения,защото всеки път правя различни.

19.10.07
15:30

казано от Gecata92 на 19.10.07, 14:07:

На 15 години съм,висок съм 175см,тежа 57 килограма.Тренирам от година и половина.Гръдната обиколка ми е 86-90 см,а обиколката на ръката ми е 31-32 см.
Вторник-почивка
Сряда-Гърди/крака/Корем
Четвъртък-почивка
Събота-почивка
Неделя-Гръб/Трапец/Рамо

защо правиш в седмицата 2 тренировки за ръцете....няма смисал претоварваш ги а трябва да си почиват то тогава растат мускулите..плюс това зависи и как се храниш.Отностно програмата грешна е.Според мен сложи си гърдите понеделника,вторника почни с гърба.Сряда почини.Четвъртъка почни рамо и крака и петак бицепс и трицепс.

19.10.07
16:32

При ръцете важи следното, колкото по-малко ги тренираш, толкова повече растат.Прави ги само 1 път на седмица 2 упражнения за бицепс и 3 за трицепс максимално тежко.И ако искаш големи ръце на 175 и 55 кила няма да стане.Яж по-качествено.Като качиш 10 кила ще усетиш разликата.

19.10.07
18:21

казано от Gecata92 на 19.10.07, 14:07:

Вторник-почивка
Сряда-Гърди/крака/Корем
Четвъртък-почивка
Събота-почивка
Неделя-Гръб/Трапец/Рамо

така, като гледам, ръцете са ти най-малкия проблем.според мен ОСНОВНИЯ ти проблем е, че ти трябват още поне 15-20кг, качени навсякъде.
за сплита - не е добър защото:
1.няма смисъл от толкова тренировки за ръце
2.ръце (особенно бицепс) след гръб, в повечето случаи води до претрениране, а заедно с т.1, претренирането е почти сигурно
3.корема и по 3 пъти на ден да го тренираш, ако нямаш необходимата маса, плочки няма да изкараш
4.не си писал стаж, но .... гърди и крака в един ден води до некачествена тренировка за едната МГ
след като искаш маса, не се престаравай с измислянето на топлата вода (разни сплитове), ами наблегни на храненето
примерен сплит (работещ):
1.ръце
2.крака+рамо
3.почивка
4.гърди+корем
5.гръб вкл. трапец
6.почивка
7.почивка
успех

20.10.07
22:07

Прави ръцете по 1 път седмично(така се възстановяват по-добре) за по-добър растеж. И другото са добавките(не анаболи). Явно трудно качваш кила затова пии добавки. Помагат и не са вредни!!!

21.10.07
09:28

Геца кажи колко ти стажа,купи си един гейнер(много добра работа ще ти свърши).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1