Обърквация ?!

21.10.07
18:37

Здравейте ! Имам проблем в спорта.Става въпрос за фитнес+баскетбол.По темата :
-ходя редовно на фитнес от 3-4 години ,баскетбол само лятото.Но сега почнах да играя и зимата по един-два дена в седмицата.Обикновенно сряда към 9:30 до 11:30 и петък от 13:00 до 15:30-16:00.
Въпросът ми е следния , много съм объркан защото не знам какво да правя, да качвам или да свалям.В момента предпочитам да трупам мускулна маса.Но не знам как да комбинирам със “бягането” така че да има резултат.Пробвах доста програми.През миналите години съм правил всички базови ,че и доста непопулярни упражнения , затова съм затруднен и от тази гледна точка :(.Имам чувството че качвам мазнини , а не мускули!? В момента нямам някакъв режим на хранене ( хапвам от всичко умерено , в интервали от 3 часа).
Моля помогнете как да си разпределя м. групи през седмицата или през 10-дневието.И ако може някакъв режим за хранене , било то и нещо основно..
малко инфо за мен :
мъж,20 години, приблизително тегло-85 кг, ръст -178 см
Моля за сериозни отговори !
Благодаря предварително !

21.10.07
19:09

Първо трябва да си отговориш на един въпрос: кое е по-важно за теб? Фитнесът или баскетболът.

21.10.07
20:07

Без режим ако ще и луната да дигаш нищо няма да стане... Реши първо наистина - баскет или фитнес, след това ако е фитнес дали искаш да качваш или да сваляш -> направи си съответния хранителен режим и програма и постоянство му е майката.
Успех!

22.10.07
04:08

горе съм писал че търся вариант И СЪС ДВЕТЕ (баскетбол и фитнес) така че благодаря за мненията но са ми безполезни !

22.10.07
10:05

Хората ти обесниха просто и ясно, че трябва да дадеш приоритет на едното.Ако играеш по 2 4аса баскетбол на ден и тренираш по един, никога няма да качиш нищо.

22.10.07
10:24

По едно време имах и аз такъв проблем обаче между волейбол и фитнес. Ходех на фитнес 2-3 пъти на седмица за да не изгубя форма, но си наблягах на волейбола. Ако за теб е важен фитнеса, но искаш и да играеш баскет избери си 3 дневна програма да кажем понеделник, сряда и петък и ще имаш достатъчно време за почивка и тренировки.

22.10.07
11:06

Пич,ти пак си ходи,но гледай да ги съчетаваш двете горе доло,но мисля,че прекалено се натуварваш а това не е много хубаво за теб и за самия организам.

22.10.07
20:32

Ами комбинирай ги фитнеса като основно средство за спорт (как звучи само) а баскета като кардио тренировка

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1