22.10.07
12:44
Здравейте, нов съм във форума и имам нужда от вашата помощ.Ще ви бъда благодарен ако ми окажете нужната помощ.Значи тренирах от 2 месеца близо само лицеви опори всеки ден 3x20 и набиране на лост като съм навън.Целта ми беше да кача мускулна маса и килограми, но нямаше никакъв ефект.Нека ако може някой да ми даде подробна програма за трениране(с обяснения какво да правя) и здравословно хранене.
Също така да добавя, че не ходя на фитнес(не харесвам), тренирам предимно в нас и разполагам със следните уреди:
1 Гира - 3,50кг
1 Прожина за разтягане(незнам точното име)
1 Гумичка за ръцете
А ето малко за мен:
15 години, 48кг. висок съм 1,72см.
Поздрави!
Ядене ядене ядене ядене ядене!!! Пич, аз съм 172 см и съм 67 кила, а ти с тези 48 направо ще се изпариш скоро. Почни да ядеш редовно по 5-6 пъти на ден и не глупости. Наблягай на картофи, ориз, пилешко, агнешко, яйца... Прочети в сайта има много за хранителните режими, а относно програма с това дето го имаш малко зор ще стане, но иначе набиране и лицеви са ОК.
Успех!
22.10.07
18:53
Гледай dymag какво прави и се учи ;)
http://www.vbox7.com/play:02b231b3
Поразрови там, има и втора част.
Пич стреми се към много ядене,отивай на лостове както колегата горе ти каза.Вземи си един гейнер,пий преди лягане(както сутрин и след тренинг) говори се че умазнявало(така си е де).Успех с качването ти желая.
Освен ядене ходи и на сериозен фитнес с лицеви опори какво очакваш ? Прави тренировка за начинаещ и резултата неминуемо ще дойде
Започнах да се храня както ми казахте.И все пак някой може ли да ми изготви програма за трениране с подробни обяснения какво да правя всеки ден и т.н като се има в предвид какъв съм в момента.Също така ако може в програмата да не се включва ходенето по фитнес.Предпочитам да тренирам в нас с гирички,лицеви,коремни и навън - набиране,кофички и такива.Дано сте ме разбрали.
23.10.07
13:56
без фитнес всичко което ще направиш е само малко релеф ...
23.10.07
14:58
казано от EroticMan на 23.10.07, 13:31:
Започнах да се храня както ми казахте.И все пак някой може ли да ми изготви програма за трениране с подробни обяснения какво да правя всеки ден и т.н като се има в предвид какъв съм в момента.Също така ако може в програмата да не се включва ходенето по фитнес.Предпочитам да тренирам в нас с гирички,лицеви,коремни и навън - набиране,кофички и такива.Дано сте ме разбрали.
Изготвянето на лична тренировъчна програма не е е процес, който става за 5 минути по форумите. Изготвянето на такава програма обикновено се извършва от професионален личен треньор, който най-малкото има визуален контакт с теб. Освен това, за тази услуга се заплаща.
Ако някой тук се хване и ти напише примерно “Прави по 4 серии флайс с гиричките от 3 килограма на кухненската маса и след това отиди и се набирай на желязото за тупане на килими пред блока и до месец ще станеш като Шварценегер” просто няма да бъде сериозно... дано да не очакваш такова нещо.
В сайта има предостатъчно информация, която заслужава да бъде прочетена и осмислена. Наблегни на четенето и на храненето засега, а след това влез във фитнес залата. Уверявам те, никак не е страшно!