Крака...

23.10.07
11:24

Имам проблем.В момента сам в предиод на качване,но на краката не искам да качвам,а да ги оформям.Имам достатъчно мускулна маса на краката,та питам,дали само с повече повторения да правя упражненията за крака или пък трябва задължително и кардио.Все пак качвам и не съм сигурен дали да правя кардио.

23.10.07
12:54

е че ти какво си мислиш че за няколко месеца ще направиш такива “бутове” че да седи грозно ............прави си крака както трябва едва ли ще ги направиш ужасно големи - само лег преса и екстензий и си ти ........ и аз колко време прая крака вече ма нищо.....

Изолиращи упражнения - бедрено сгъване, бедрено разгъване, римска тяга, калф машина за прасец. По 4-5 серии 15 повторения.

23.10.07
20:53

Може и само сила да вкарваш (с по малко повторения) но това е за по- напреднали

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1