24.10.07
06:59
Днес си купих душ-гел адидас, на който пише, че е за след тренировка и съдържа магнезий! Та въпроса ми е, за какво точно помага магнезия и може ли въобще да се съдържа в душ-гел?
25.10.07
04:56
Що се отнася до магнезия: http://www.bb-team.org/articles/826/. Дали може да се съдържа в душ-гел, не бих могъл да коментирам, тази индустрия ми е позната само от гледната точка на ползвател.
Магнезия помага при орален прием с прираст на сила (според производителите на добавката).Аз лично не съм ползвал и незнам ефекта му.Иначе в някакъв балсам как ще се абсорбира и за какво помага си остава загадка
хех..крем Авон, активиращ протеина на младостттта.
Не се вживявай толкова в рекламните послания на нЕкои козметични продукти. :)
Изобщо няма да се учудя скоро са се появи душ гел с омега мастни киселини, например :) Смътно всеки е чул от някъде, че са полезни, но как, защо, какво.... ;)
26.10.07
07:26
Аз винаги се радвам на един случай, когато чух да ме питат, дали протеините от шампоана трябва да се броят в дневния прием.
казано от Димитър Михайлов на 26.10.07, 07:26:
Аз винаги се радвам на един случай, когато чух да ме питат, дали протеините от шампоана трябва да се броят в дневния прием.
Хахх рулс.Е това е много яко.Днес ме беше страх да си поръчам втора супа от коприва за да не ръждясам вътрешно
Магнезия ,който се съдържа в душ гела и всякви там подобни помага за заздравяване кожата на тялото.Ся колко е истински тоя магнезий не мога да кажа , но по принцип това е неговото предназначение
А аз бях чул, че магнезият абсорбира вода добре, и затова катерачите го ползват, за да премахват потта от дланите... :roll:
Може и да ви излъгах току-що, ама ако съм прав не виждам какво ще прави магнезий в нещо, което ще е с досег с вода..
Ако питаш мен е поредната глупотевина на индустрията...