Душ-гел

24.10.07
06:59

Днес си купих душ-гел адидас, на който пише, че е за след тренировка и съдържа магнезий! Та въпроса ми е, за какво точно помага магнезия и може ли въобще да се съдържа в душ-гел?

Що се отнася до магнезия: http://www.bb-team.org/articles/826/. Дали може да се съдържа в душ-гел, не бих могъл да коментирам, тази индустрия ми е позната само от гледната точка на ползвател.

25.10.07
20:38

Магнезия помага при орален прием с прираст на сила (според производителите на добавката).Аз лично не съм ползвал и незнам ефекта му.Иначе в някакъв балсам как ще се абсорбира и за какво помага си остава загадка

25.10.07
22:16

Не се притеснявай, няма да ти порасне бицепса от душ-гела ;)

26.10.07
06:26

хех..крем Авон, активиращ протеина на младостттта.

Не се вживявай толкова в рекламните послания на нЕкои козметични продукти. :)

26.10.07
07:14

Изобщо няма да се учудя скоро са се появи душ гел с омега мастни киселини, например  :) Смътно всеки е чул от някъде, че са полезни, но как, защо, какво.... ;)

Аз винаги се радвам на един случай, когато чух да ме питат, дали протеините от шампоана трябва да се броят в дневния прием.

26.10.07
19:48

казано от Димитър Михайлов на 26.10.07, 07:26:

Аз винаги се радвам на един случай, когато чух да ме питат, дали протеините от шампоана трябва да се броят в дневния прием.

Хахх рулс.Е това е много яко.Днес ме беше страх да си поръчам втора супа от коприва за да не ръждясам вътрешно

26.10.07
20:45

Магнезия ,който се съдържа в душ гела и всякви там подобни помага за заздравяване кожата на тялото.Ся колко е истински тоя магнезий не мога да кажа , но по принцип това е неговото предназначение

30.10.07
22:54

А аз бях чул, че магнезият абсорбира вода добре, и затова катерачите го ползват, за да премахват потта от дланите... :roll:
Може и да ви излъгах току-що, ама ако съм прав не виждам какво ще прави магнезий в нещо, което ще е с досег с вода..

Ако питаш мен е поредната глупотевина на индустрията...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1