Здравейте

23.10.07
21:43

Здравейте маняци  много ме кефи форумчето ви и искам да ви помоля за малко помощ

Значи тия дни мисля да започна ОТНОВО да почна да посещавам залата след доста дълга пауза (бях кривнал по партита и сещате се .. наркотици поркане тровене)

Доста сам се постопил 170 70кг мерки си нямам на предста  ама рацете са кам 33-34 на 19г съм сланинка неам никва ако тва ще помогне  :-S   преди имах някав незначителен опит с хаотични тенировки (кво ми падне как ми доиде) и въпроса ми е с какви тренировки да започна
казаха ми че е най оферта цялото тяло по 2-3 пъти седмично .. ама вера немам на тия стероидните наркомани та.. даите и вие малко ХЕЛП ...

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 23.10.07 21:51.

http://www.bb-team.org/workout/1465

Пиши с нормален шрифт!

AB

23.10.07
21:55

Ох тия наркотици.....Хвани се в ръце ако мислиш да продължаваш с тях няма смисъл въобще да се захващаш с фитнес.Няма да ти чета лекция за наркотици,вреда и прочие.Почти всеки е минал от там....щом си се постопил имало е анфетки :).Та да преминем към фитнеса...1-2 месеца е хубаво да правиш кръгови тренировки,което ще рече да тренираш цялото тяло за да го постресираш и подготвиш за по голямо натоварване.Правиш по 1 упражнение за всяка мускулна група.След 1 месец и половина вече можеш да почнеш по сериозните тренировки.В сайта има примерни програми с които можеш да използваш.

23.10.07
22:06

http://www.bb-team.org/workout/1465   е чак абсолутно начинаещ  .. мноо е шомаво несам чак толко зле 
тва с кръговата е оферта ама .. колко пати седмично  какви упражнения да правя  да тенирам ли до отказ ..

По - зле си отколкото мислиш.
3 пъти седмично, не до отказ.

24.10.07
11:06

казано от Jorku на 24.10.07, 09:47:

По - зле си отколкото мислиш.
3 пъти седмично, не до отказ.

Aбсолютно съм съгласен! Три пъти седмично кръгови тренировки, без никакви откази и претоварвания с мисълта, че мускулите са си силни и можеш да ги натовариш на max.

24.10.07
20:10

ами днеска направих следната тренировка не е точно като тази от сайта ама се изчерпах доста
        клякания 3х6-10
        набирания 3х10-15
        раменни преси 3х6-10
        лежанка 1х6-10 (нещо не ми влизаше добре и само 1 серия направих)
        скотове 3х6-10
        скриец за трицепс 3х6-10       и както казах много добре влезна тренировката ..... та важи ли според вас така да тренирам или да променя нещо

25.10.07
11:50

казано от SemoMafa на 24.10.07, 20:10:

ами днеска направих следната тренировка не е точно като тази от сайта ама се изчерпах доста
        клякания 3х6-10
        набирания 3х10-15
        раменни преси 3х6-10
        лежанка 1х6-10 (нещо не ми влизаше добре и само 1 серия направих)
        скотове 3х6-10
        скриец за трицепс 3х6-10       и както казах много добре влезна тренировката ..... та важи ли според вас така да тренирам или да променя нещо

Съвет от мен: Вземи малко да почетеш и да се пообразоваш на тема “моя любим спорт”. Съвета е напълно приятелски. Само с малки въпросчета във форума няма да стане. Нужно е и малко повечко усилия от самия теб. И вземи спри с тия наркотици, алкохол и т.н. Ако смяташ да правиш красиво и здраво тяло е добре да вземеш подобни решения за живота си. А ако целта е само да постоиш в залата... вече си го направил. Мисля и други ще ме подкрепят за това.
Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1