23.10.07
21:43
Здравейте маняци много ме кефи форумчето ви и искам да ви помоля за малко помощ
Значи тия дни мисля да започна ОТНОВО да почна да посещавам залата след доста дълга пауза (бях кривнал по партита и сещате се .. наркотици поркане тровене)
Доста сам се постопил 170 70кг мерки си нямам на предста ама рацете са кам 33-34 на 19г съм сланинка неам никва ако тва ще помогне :-S преди имах някав незначителен опит с хаотични тенировки (кво ми падне как ми доиде) и въпроса ми е с какви тренировки да започна
казаха ми че е най оферта цялото тяло по 2-3 пъти седмично .. ама вера немам на тия стероидните наркомани та.. даите и вие малко ХЕЛП ...
Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 23.10.07 21:51.
23.10.07
21:52
http://www.bb-team.org/workout/1465
Пиши с нормален шрифт!
23.10.07
21:55
Ох тия наркотици.....Хвани се в ръце ако мислиш да продължаваш с тях няма смисъл въобще да се захващаш с фитнес.Няма да ти чета лекция за наркотици,вреда и прочие.Почти всеки е минал от там....щом си се постопил имало е анфетки :).Та да преминем към фитнеса...1-2 месеца е хубаво да правиш кръгови тренировки,което ще рече да тренираш цялото тяло за да го постресираш и подготвиш за по голямо натоварване.Правиш по 1 упражнение за всяка мускулна група.След 1 месец и половина вече можеш да почнеш по сериозните тренировки.В сайта има примерни програми с които можеш да използваш.
http://www.bb-team.org/workout/1465 е чак абсолутно начинаещ .. мноо е шомаво несам чак толко зле
тва с кръговата е оферта ама .. колко пати седмично какви упражнения да правя да тенирам ли до отказ ..
24.10.07
09:47
По - зле си отколкото мислиш.
3 пъти седмично, не до отказ.
казано от Jorku на 24.10.07, 09:47:
По - зле си отколкото мислиш.
3 пъти седмично, не до отказ.
Aбсолютно съм съгласен! Три пъти седмично кръгови тренировки, без никакви откази и претоварвания с мисълта, че мускулите са си силни и можеш да ги натовариш на max.
ами днеска направих следната тренировка не е точно като тази от сайта ама се изчерпах доста
клякания 3х6-10
набирания 3х10-15
раменни преси 3х6-10
лежанка 1х6-10 (нещо не ми влизаше добре и само 1 серия направих)
скотове 3х6-10
скриец за трицепс 3х6-10 и както казах много добре влезна тренировката ..... та важи ли според вас така да тренирам или да променя нещо
25.10.07
11:50
казано от SemoMafa на 24.10.07, 20:10:
ами днеска направих следната тренировка не е точно като тази от сайта ама се изчерпах доста
клякания 3х6-10
набирания 3х10-15
раменни преси 3х6-10
лежанка 1х6-10 (нещо не ми влизаше добре и само 1 серия направих)
скотове 3х6-10
скриец за трицепс 3х6-10 и както казах много добре влезна тренировката ..... та важи ли според вас така да тренирам или да променя нещо
Съвет от мен: Вземи малко да почетеш и да се пообразоваш на тема “моя любим спорт”. Съвета е напълно приятелски. Само с малки въпросчета във форума няма да стане. Нужно е и малко повечко усилия от самия теб. И вземи спри с тия наркотици, алкохол и т.н. Ако смяташ да правиш красиво и здраво тяло е добре да вземеш подобни решения за живота си. А ако целта е само да постоиш в залата... вече си го направил. Мисля и други ще ме подкрепят за това.
Успех!