Въпрос

NI

25.10.07
12:33

Незнам как точно да започна темата,та от шест години за удоволствие всеки ден правих по 50 до 70 лицеви опори и 30-50 кофички от което(може би)  добре ми се оформи горната част на тялото.та на въпроса от около два месеца реших да почна и тренировки с дъмбели за оформяне и на ръцете,без да спирам и старите тренировки, поради което си измислих своя програма:
вече вместо всеки ден за тонус да правягорните упражнения, през ден започнах -понеделник,сряда правя:3 упражнения  опори до изнемагване 3 упражнения кофички също и по 3 упражнения за бицепс,както следва:3 серий по 10 Концентрирано сгъване за бицепси,3 по10 Чуково сгъване с дъмбели и 3 серий по 10 пъти Променящ се хват(тежеста за упражненията е 10 кг)
петък за гърди правя по 3 упражнения,както следва:3 серий Лицеви опори с широко разтворени ръце до отказ, 3 серий опори с тесен разкрач на ръцете (тип “каро”) до отказ,3 серий Плиометрични лицеви опори до отказ,(между тях почивка от 1-2 минути),накрая 3 серий кофички до отказ.Та въпроса ми е има ли смисъл да продължавам ,защото макар видимо да ми се оформя релеф забелязвам и че съм видимо отслабнал.Благодаря!

25.10.07
16:54

ми то не може да правиш релеф и да не отслабваш ...... а дали има смисъл ..... сам си реши
ако все пак искаш да качваш - храни се повече

25.10.07
17:32

и освен хранене , ако иска да качва си трябва тежичко , само с тия лицеви опори и кофички .... няма да качи много според мен ...

26.10.07
09:47

От поста не разбрах каква е целта. Ако тя е просто поддържане на добрия тонус - да, перфектна програмка. Ако целиш покачване мусклната маса - за това трябва добър хранителен режим + силови тренировки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1