25.10.07
20:43
Здравейте!
Въпроса ми е:
На 12 години съм,тежа 57 кг и съм висок 1.65 м.проблема ми е,че имам доста мазнини в областа на пъпа(долната част на корема),като натиста,дълбочината е около 2 см. тренировката ми е кардио+НВД,всеки понеделник,вторник,четвъртък и петък.Без сряда,събота и неделя.Има ли какво още да направя имайки в предвид,че тренирам от 1дна седмица и не забелязвам,кой знае каква разлика?
25.10.07
20:46
1 седмица... Хората ходят с месеци и пак им се вижда, че не мърдат. Продължавай и това е.
26.10.07
19:11
казано от Treed_f на 25.10.07, 20:43:
Здравейте!
Въпроса ми е:
На 12 години съм,тежа 57 кг и съм висок 1.65 м.проблема ми е,че имам доста мазнини в областа на пъпа(долната част на корема),като натиста,дълбочината е около 2 см. тренировката ми е кардио+НВД,всеки понеделник,вторник,четвъртък и петък.Без сряда,събота и неделя.Има ли какво още да направя имайки в предвид,че тренирам от 1дна седмица и не забелязвам,кой знае каква разлика?
:-)
Това много ми напомня на една забавна случка, на която присъствах преди няколко години в една зала. Влизат трима малчугани и застават до един плакат, на някакъв културист (не помня кой), закачен на стената. Единия от тях, явно тартора се изпъчи и каза на висок глас “Ако до един месец не стана като тоя, спирам да се занимавам с тия глупости” :-)
Без да се обиждаш, обаче за една седмица ще постигнеш толкова видим резултат, колкото на твоята възраст ще ти поникне попска брада :)
казано от Treed_f на 25.10.07, 20:43:
Здравейте!
Въпроса ми е:
Ако НВД-то ти е стриктно съставено, тренираш с постоянство и правилно, резултатите ще са налице след време, но от 4 трнировки не очаквай резултати, по-скоро след 40 и то пак нищо особено. Стискай зъби и тренирай усилено!