19.10.07
10:15
Имам няколко въпроса. Тъй като от цикъла с креатина ми остават 2 седмици, и утре си взимам протеин на О.Н., точно какъв беше не се сещам, утре ще уто1ня, но цената му е 85 лв. Та въпроса ми е, някой има ли впечатления от този протеин, и как точно да го пия заедно с креатина, в оставащите 2 седмици от креатинния цикъл, понеже селд това ще почивам 2 седмици.
поздрави !
19.10.07
14:53
Mного е добър
ама не очаквай нещо специално се пак това е протеин
успех
19.10.07
20:36
Сутрин след ставане, веднага след тренировка. Минималния вариант е това.(и съвсем достатъчния)
19.10.07
21:07
А креатина си пордължавам доза преди и доза след тренировка, и мога ли след тренировка креатина и протеина да ги пия заедно с нат. сок примерно ?
19.10.07
21:10
Можеш, това няма значение. Моя съвет - разбиваш си протеина, с лажичката си слагаш креатина на езика и си го гълташ с протеина.
21.10.07
22:20
аха е мерси, ще пробвам. Утре отивам да го вземя и се чуда след този месец ще има ли накакъв забележим ефект, понеже креатина на О.Н. засега прави чудеса. Стигнах до 120 килограма 1 път от лег, а тежа 70. Въобще доста добре, само се претеснявам като сега почивам от креатина 2 седмци да не ми падне много силата, че както съм свикнал да правя по 6 упражнения за гърди примерно, няма да мога да си ги направя. ахаха, много тъпо деа ;]
24.10.07
22:14
Все пак не взех протеин на О.Н. а на PNC, казаха ми, че бил доста добър, а и е 20 кинт апо евтин от този на О.Н., той е 99 лева, а на PNC е 90, а и ефекта не бил много по различен, някой има ли мнение за протеина?
25.10.07
20:27
Две седмици не са достатъчни за почивка от креатин,освен това ако го вземаш повече от 2 месеца действието му спира.Намери друг суплемент ,който да вземаш в почивката и след един месец почвай пак с креатина.
Сподели си режима с креатина на О.Н. Колко пари даваш за него и каква доза пиеш.
казано от face_the_truth на 21.10.07, 22:20:
аха е мерси, ще пробвам. Утре отивам да го вземя и се чуда след този месец ще има ли накакъв забележим ефект, понеже креатина на О.Н. засега прави чудеса. Стигнах до 120 килограма 1 път от лег, а тежа 70. Въобще доста добре, само се претеснявам като сега почивам от креатина 2 седмци да не ми падне много силата, че както съм свикнал да правя по 6 упражнения за гърди примерно, няма да мога да си ги направя. ахаха, много тъпо деа ;]
6 упр.? Претренирваш 100%, освен ако не правиш по 1 серия на упр. :D