Протеин на О.Н.

19.10.07
10:15

Имам няколко въпроса. Тъй като от цикъла с креатина ми остават 2 седмици,  и утре си взимам протеин на О.Н., точно какъв беше не се сещам, утре ще уто1ня, но цената му е 85 лв. Та въпроса ми е, някой има ли впечатления от този протеин, и как точно да го пия заедно с креатина, в оставащите 2 седмици от креатинния цикъл, понеже селд това ще почивам 2 седмици.
поздрави !

QM

19.10.07
14:53

Mного е добър
ама не очаквай нещо специално се пак това е протеин
успех

Сутрин след ставане, веднага след тренировка. Минималния вариант е това.(и съвсем достатъчния)

19.10.07
21:07

А креатина си пордължавам доза преди и доза след тренировка, и мога ли след тренировка креатина и протеина да ги пия заедно с нат. сок примерно ?

Можеш, това няма значение. Моя съвет - разбиваш си протеина, с лажичката си слагаш креатина на езика и си го гълташ с протеина.

21.10.07
22:20

аха е мерси, ще пробвам. Утре отивам да го вземя и се чуда след този месец ще има ли накакъв забележим ефект, понеже креатина на О.Н. засега прави чудеса. Стигнах до 120 килограма 1 път от лег, а тежа 70. Въобще доста добре, само се претеснявам като сега почивам от креатина 2 седмци да не ми падне много силата, че както съм свикнал да правя по 6 упражнения за гърди примерно, няма да мога да си ги направя. ахаха, много тъпо деа ;]

24.10.07
22:14

Все пак не взех протеин на О.Н. а на PNC, казаха ми, че бил доста добър, а и е 20 кинт апо евтин от този на О.Н., той е 99 лева, а на  PNC е 90, а и ефекта не бил много по различен, някой има ли мнение за протеина?

MR

25.10.07
20:27

Две седмици не са достатъчни за почивка от креатин,освен това ако го вземаш повече от 2 месеца действието му  спира.Намери друг суплемент ,който да вземаш в почивката и след един месец почвай пак с креатина.

27.10.07
22:29

Сподели си режима с креатина на О.Н. Колко пари даваш за него и каква доза пиеш.

30.10.07
12:03

казано от face_the_truth на 21.10.07, 22:20:

аха е мерси, ще пробвам. Утре отивам да го вземя и се чуда след този месец ще има ли накакъв забележим ефект, понеже креатина на О.Н. засега прави чудеса. Стигнах до 120 килограма 1 път от лег, а тежа 70. Въобще доста добре, само се претеснявам като сега почивам от креатина 2 седмци да не ми падне много силата, че както съм свикнал да правя по 6 упражнения за гърди примерно, няма да мога да си ги направя. ахаха, много тъпо деа ;]

6 упр.? Претренирваш 100%, освен ако не правиш по 1 серия на упр. :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1