Ще се претоваря ли ако...

27.10.07
14:33

Въпросът ми е дали ще се протоваря, ако правя в един ден упражненията за гърди от лег, полу-лег и обратен лег. А упражненията са ми изтласкване на щанга/дъмбели и флайс.

27.10.07
15:47

Не би трябвало.  Това си е стандартна програма с акцент върху покачването на маса. Пробвай, но съобразявай килограмите с опита и възможностите си.

27.10.07
16:26

И според мен няма. 4х8-10 на упражнение би било достатъчно.

27.10.07
18:32

Наистина правя по 8/10 повторения, така че явно няма проблем. Благодаря за отговорите.

27.10.07
20:05

казано от koki_br на 27.10.07, 14:33:

Въпросът ми е дали ще се протоваря, ако правя в един ден упражненията за гърди от лег, полу-лег и обратен лег. А упражненията са ми изтласкване на щанга/дъмбели и флайс.

Е на този въпрос не трябва ли сам да си отговориш?
Как се чувстваш на другия ден? С каква интензивност горе-долу тренираш? От колко време сериозно се занимаваш с този спорт(колко ти е стажа)? Как възстановяваш? Използваш ли някакви добавки...зоб?
Е като отговориш на всички тези въпроси може да се отговори горе-долу на твоя въпрос.

27.10.07
20:22

NO_WAY е задал правилните въпроси в случая.

28.10.07
21:14

Тренирам веднъж седмично гърди, така че не би трябвало да се претоварвам. Но все пак не е ли много всичко за гърди на веднъж? А на останалите въпроси - тренирам от година сериозно и в момента не взимам нищо допълнително. На следващия ден усещам напрежение, но нищо сериозно, до следващата тренировка всичко е отшумяло.

Добре ще ти е.

28.10.07
22:02

А да попитам ако на лежанката си направя 3 те серии с 6-8 повторения и 4-тата сложа макс и направя 2-3 повт.  и тва всеки път като правя гарди добре ли ще е за растежа им или ... а също така и за другите мускулни групи.

29.10.07
13:19

казано от BaJIuo на 28.10.07, 22:02:

А да попитам ако на лежанката си направя 3 те серии с 6-8 повторения и 4-тата сложа макс и направя 2-3 повт.  и тва всеки път като правя гарди добре ли ще е за растежа им или ... а също така и за другите мускулни групи.

Това щях да питам и аз  :) И друго - в каква последователност да ги правя, в момента почвам с лег, после полу  и накрая обратен. Добре ли е?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1