Съвет за възстановяване след дооооста дълго претрениране

09.10.07
15:31

Привет на всички! Бих искал да Ви запитам как да процедирам след едно дооста продължително претрениране (5пъти седмично трениране на кикбокс в продължение на най малко 9 месеца и вдигане на поразия- когато ми скимне). Наскоро почнах да чувствам голяма отпадналост и негодност за вършене на всякаква физическа и психическа(учене и т.н.) работа. Спра ли да тренирам( с оглед да почина и възстановя) породължавам да се чувствам все така убит(най вече след сън) и за капак ми пада формата. Сега мисля ако ставите ми са що годе наред да почна леко фитнесче (не тежки и общи тренировки докато вляза във добра мускулна форма)+ протеин и някакви добавки за по-бързо възстановяване. Целта ми е да се чувствам добре и в добра спортна форма(фит), а не убит като куче .
Какво бихте ме посъветвали?
п.с. Стана ебати изповедта, ама това си е истината. Допълнително инфо: години:17; кила:81; ръст:183-4;
Мерси предварително!

09.10.07
17:49

Като начало излез за 1-2 седмици от залата.Имах твоя проблем лятото, чуствах се отпаднал, с една дума парцал...Направих 2 седмици почивка, наспах се хубаво и сега съм като нов.

09.10.07
18:04

Почивка, добро хранене, сън.

Почиваш 2 седмици и след това започваш класиката - http://www.bb-team.org/workout/1358
Не си даваш много зор и не се изсилваш с килограмите на лоста. Протеин си вземи ако искаш както сам си се сетил. Някакви витамини също задължително. Не е толкова сложно колкото си мислиш или представяш. За 3 месеца си мисля, че тялото ти ще се “осъзнае”.

10.10.07
18:15

Мерси момчета! Сега почнах да редувам кикбокса/умерено натоварване/+ фитнесче и уж съм по добре.(стигнах до извода че тренировка след тренировка кикбокс all the time скапва и писва след време ама нещо бях навит да тренирам така). Трябва и да видя как да променя хранителния режим- по пълноценна и ползотворна храна като за моя случай+ засега витаминчета както @Jorku ме посъветва и ше видя как ше тръгне за протеин,глутамин и АК.

Мерси пичове!

п.с. моля пишете вашия опит и знания за претоварването/претренирането. Ще ми е от полза

Мнението беше редактирано от tucson на 12.10.07 09:13.

29.10.07
15:41

Ето тука можеш да дискутираш трамви от бокс и кикбокс.  www.skmetodi.com/forum
Скоро трябва и треньора на клуба да се регне о да отговаря на запитванията.

29.10.07
19:53

Освен по горе изброеното, мисля че една хубава мацка която да ти прави масажи ще ти се отрази добре. КАт е хубаво времето можеш и да направиш някоя разходка в парковете. Познавам хора с твоите проблеми и знам че им помага ходенето на джакyзи и сауна

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1