29.10.07
21:29
Здрасти, пичове моля дайте някоя яка методика, упражнение или нещо такова за бицепса, че хич не върви сега нито на маса нито на сила на нищо...
29.10.07
21:34
Кажи какво правиш в момента, откога го правиш и т.н.
Не забравяй възможността генетично това да ти е слаба група.
Според мен “яко” упражнение за бицепс е 21, изпълнено с крив лост.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 30.10.07 09:19.
да наистина 21 е добро упражнение доста напомпва обаче при всеки е различно,но нищо не ти пречи да видиш как ще е.Успех ;-)
30.10.07
09:47
Окей пичове, ще пробвам 21 :) бях го забравил мерси ! Гайдов, бицепса го правя ей тай почти всеки ден по малко в смисъл малко серии и не го товаря тай много да стигам до отказ с едно упражнение: прав с щанга (прав лост)
Мнението беше редактирано от Zoning на 30.10.07 09:50.
Дам 21 е манията ;-) .
Пък по въпроса кво е тва : ами аз поне го прая с крив лост; изправен.. :
1во: от изходно до средата 7 пъти
2ро: от средата до горе 7 пъти
3то: цялото движение 7 пъти
Мнението беше редактирано от vaskotoo на 30.10.07 12:28.
Ако яденето ти е наред.. има възможност да го претренираш.Нашии си програмата за бицепс - упражнения,серии,повторения и тн, за да можем да ти дадем съвет.
30.10.07
14:41
Много е яко това 21 преди малко тренирах много е добро мерси пичове още веднъж. А пък за програмата за бицепса съм писал горе правя почти всеки ден бицепс с едно упражнение: прав с щанга.
30.10.07
14:45
Пробвай да го тренираш веднъж седмично.
можеш и така,с гърдите вкарваш едно упражнение за трицепс
примерно,разгъване на скрипец
на другия ден,с гърба - едно упражнение за бицепс,бицепсово сгъване /по избор/
когато минеш и другите м.групи ,един ден почиваш след което тренираш
ръцете в един ден.
@elfigor
Пробвал съм го това и резултатът беше тотално претрениране, изнемогване + психически тормоз от фактът, че ръцете ми за 3 месеца дръпнаха има няма 1см..и тогава беше сигурно 36-7.Пробвал съм го без химия при сравнително здраво хранене, ако се ползват добавки може и нещатата да са по-различни.Най-добре е ръцете по 1 път само 6-9 серии бицепс, 10-12 трицепс.И една народна мъдрост, в която почнах да се обеждавам.. колкот по-малко тренираш ръцете, толкова повече растът.Ето една примерна програма за бицепс
За по-начинаещи
1.Сгъване с щанга/Сгъване с дъмбели през трен 4х
2.Скотово 4х
За по-напреднали
1.Бицепсово сгъване широк хват 3х
2.Бицепсово сгъване тесен хват 3х
3.Хамър сгъване на скрипец 3х