Много ли е ?

DI

29.10.07
09:53

Искам да попитам ако правя по 5 упр. за гърди много ли ще стане? Две от тях са оформящи!Времето за възстановяване е една седмица!

29.10.07
10:04

Зависи от сериите, интензивността, почивките, кг и тн..Но според мен са много 3 упражнения по 4 серии - идеално.2 базови + едни флайс или един кросовър.

29.10.07
10:12

казано от DiaVolLo на 29.10.07, 09:53:

Искам да попитам ако правя по 5 упр. за гърди много ли ще стане? Две от тях са оформящи!Времето за възстановяване е една седмица!

Зависи какви упражнения ще включиш и колко ще е общия брой серии. Ако последното ти упражнение е pullover, не би трябвало да има проблем.

29.10.07
12:30

казано от RedWalker на 29.10.07, 10:04:

Зависи от сериите, интензивността, почивките, кг и тн..Но според мен са много 3 упражнения по 4 серии - идеално.2 базови + едни флайс или един кросовър.

Аз също подкрепям 3 упражнения по 4 серии. Относно въпроса ти, ако правиш 5 упражнения по 3 серии, пак става. Доколкото съм чел не трябва сериите за гърди да са повече от 15-16 (това естествено е на теория).

29.10.07
13:27

е зависи от упражненията
примерно:лег,полу лег,обратен лег,кросоувър,пуловър  според не са много

DI

29.10.07
13:52

Еми упръжненията са лег,полу лег,кофички,флайс и крос оувър или пектек! 4 серий изпълнявам като килограмите сам ги определил като за оформяне на гърдите (10-12) повторения

29.10.07
15:20

Ако искаш да ги уформиш това няма да стане с 12 или 15 повторения, ще стане с диетае + кардио, а програмата е последното нещо за което трябва да се тревожиш.Мисля 4е 5х4=20 серии за гърди не е много, а прекалено много.Може да пробваш 4упражнения по 3 серии..Но ако ги правиш на 20 серии не очаквай нищо добро.

31.10.07
10:20

Зависи от стажа.Аз тренирам от около година и половина и почти винаги съм тренирал по доста по-тежки за мен програми и не се оплакват, така или иначе си мисля,че идва един момент,когато тялото привиква да бъде прекалено натоварвано.Правя по 4 упражнения по 4 серии и ми е супер,има добър резултат...и за бицепс много хора казват,че повече от 3 упражнения е прекалено,обаче  мнго хора правят по 4-5 упражнения,което и на мен ми се вижда много, но ръцете им са огромни. Моят съвет е : за всяко нещо да пробваш как ще ти подейства...ако си доволен,продължаваш,ако ли не,намаляваш упражненията и така.

31.10.07
11:03

8-10-20 това няма значение. Всичко е според човека - какво яде, как се възстановява и пр. Най-добре ще разбереш от мускулната треска. Ако имаш такава повече от 2 дена то трябва да намлиш сериийте без значение дали трябва да ги намалиш и до 8 серии например. Лично на мен 12-14 серии са ми идеални.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1