29.10.07
20:43
Възможно ли тренировката ми за гърди да бъде за маса, а всички останали тренировки на мускулни групи да тренирам за релеф?
Благодаря!
29.10.07
20:45
Няма тренировка за маса и тренировка за релеф. Има ядене за маса и ядене за релеф.
29.10.07
21:36
казано от rdelight на 29.10.07, 20:43:
Възможно ли тренировката ми за гърди да бъде за маса, а всички останали тренировки на мускулни групи да тренирам за релеф?
Благодаря!
Маса - повече базови упражнения и тежести, по - малко серии.
Релеф - повече изолиращи упражнения, повече серии, без чийтинг или прекалени тежести.
Всичко останало зависи от диетата ти.
казано от rdelight на 29.10.07, 20:43:
Благодаря!
По-скоро не, защото ако хранителния ти режим е за маса, то релефа няма да излезе и обратното. Както казаха преди мен - първо едното, после другото.
Аз хранителен режим просто немога да спазвам... ям си квото мога и когато огладнея :) Това е положението, така че ядене за релеф и ядене за маса за мен нищо не озаначават :) Висок съм 180 см и тежа 75кг. на 18 г.
в такъв случай няма да постигнеш кой знае какви резултати, да не кажа никакви. Храненето е толкова важно, колкото и тренировките. Какъв ти е проблема в храненето? - имаш три основни хранения дневно и просто пухаш по 1 между тях и става 5. Прочети каква храна ти трябва за релеф и каква за маса. Реши си, дали ще спортуваш сериозно, или ще се размахваш в залата като турист.