Нова програма

01.11.07
09:47

Здравейте! Вече натрушах опит в залата около 7-8 месеца  почнах с лека програма 3 месеца и после 4 месеца 4 дневен сплит който беше следния
1 ден: Гръб и трапец
2 ден: Гърди и корем
3 ден: почивка
4 ден: ръце
5 ден: крака, рамо
6 ден: почивка;
7 ден: почивка.
Естествено сменям упражненията редовно правя пирамида и така разнообразявам. Вече почвам да чувствам застой и мисля да я сменя дните като упражненията ще си ги разнообразявам. Прегледал съм форума и сайта, но немога да си намеря програма която да ме грабне и да е по различна от мойта, като имам някой изисквания към програмата т.е. изкам гърба да е след ден в който съм почивал и ръцете да не са в един ден вече защото това май не е най добрата тренировка за тях.
Ще съм ви много благодарен да ми предложите нещо, аз имам една идея но ще ви я напиша по късно.
Благодаря предварително!

1. гръб
2. почивка
3. гърди + бицепс
4. почивка
5. рамо + трицепс
6. крака
7. почивка

Това ми изглежда доста удачно. След големите мускули групи имаш почивка задължително, ръцете са отделни, гърба е първи и това е. Дано съм помогнал.

01.11.07
10:06

1.Гърди+Бицепс
2.Крака
3.Почивка
4.Гръб
5.Рамо+Трицепс
Тази е от bodybuilding.com и сега тренирам по нея, само е 4 и 5 са разменени защото искам да наблегна на трицепса.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1