20.12.04
00:11
айде кажете ми някоя програма като за начинаещ аз съм 1.60 56кг
мускулите са ми донякъде оформени(трицепс бицепс,гърди) и главно ме интересува за качване на мускулна маса
Добре дошли във форума. Моля пишете на кирилица и спазвайте правилата. Превеждам поста Ви, но това да не се повтаря.
Mr_Muskul
Почни като за начало 3 пъти седмично добре ще е да започнеш по следния начин в период от 3 месеца
1.Понеделник-Сряда и петък са ти тренировъчните дни в които ще изреждаш всички мускулни групи в една серия,това ще ти помогне да се адаптираш към натоварването и ще те въведе постепено в бодибилдинга.
1.Вдигане на щанга от лег 10п
2.Гребане с щанга 10п
3.Сгъване с щанга 10п
4.Френско от стоеж 10п
5.Раменни преси с щанга 12п
6.Клек с щанга 15п
Така започваш първата седмица ,стремиш се да покачваш повторенията във всяка тренировка и като направиш с 2 повече от описания брой повторения увеличаваш с малко тежеста.
Като ти стане лесна тренировката на втората или 3 тата седмица прави по 2 а в последствие и по 3 серии на упражнение.Действай така докато усетиш че натоварването от тренировката е малко ,трябва да ти се направи вече сплит по който да работиш
Успех ако има въпроси питай
Чудесно, можеш да разгледаш и програмите за начинаещи, публикувани на сайта. Добри са! Поздрави!
20.12.04
11:52
мерси много!