този креатин ще свърши ли работа?

05.11.07
22:01

искам да знам какво е мнението ви за този креатин на Optimum Nutrition и дали някой е пил от него имам 2 годишен опит в тренировките вече и тренирам яко ако някой е пил от този креатин моля да ми каже дали ше има ефект и ако има след колко кутии ше го усетя ? не бих отказал и мнението ви за самата марка суплементи!благодаря предварително

05.11.07
22:17

Ами Оптимум.Името само говори за качеството.Стандартен креатин монохидрат.Би трябвало да го усетиш още от първата опаковка,освен ако не си от тези на които креатинът не действа ;)

FZ

06.11.07
10:05

казано от petar4o на 05.11.07, 22:01:

искам да знам какво е мнението ви за този креатин на Optimum Nutrition и дали някой е пил от него имам 2 годишен опит в тренировките вече и тренирам яко ако някой е пил от този креатин моля да ми каже дали ше има ефект и ако има след колко кутии ше го усетя ? не бих отказал и мнението ви за самата марка суплементи!благодаря предварително

Креатина е много добър , но само с него и за един месец ако си мислиш ,че ще имаш ефект няма да стане . Комбинирай го  с още нещо .
Марката няма грешка , много  е добра

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 06.11.07 10:06.

06.11.07
13:50

комбинирах го с протеин на пи енд би и аминокиселини от същата марка

При мен никакъв ефект. Миналата година точно по това време го взимах.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1