28.09.07
11:12
значи по принцип съм слаб искам да качвам доста качих гърба ми върви и гръдната ми е 104 а ръката ми е много дълга и ми е проблем 32-33 г/д реших да ги стресирам щото пия и гултамин и креатин та въпроса ми е чувал съм за суперсериите правил съм но знам че 2йно по силен ефект има от двойни супер серии кажете обаче как се прават 1.во упр бицепс-1во трицепс-1во бицепс -1во трицепс и тогава почивка или разли4ни упражнения моля дайте пример за упражнения и напрао за тренировката за двоини суперсерии за маса и за почивките между тях моля по бързо помогнете благодаря !
06.11.07
12:57
Малко е стара темата ама ... Та няма смисъл даже от обикновени суперсерии.Прави базови упражнения, примерно 3 за трицепс и 2 за бицепс по 3 серии и ти гарантирам че ще ръстеш по-бързо от сега ;) .Задължително вкарай сгъване с прав лост и френски преси.
Успех.
Мнението беше редактирано от Freak_of_nature на 06.11.07 12:59.
Твърде рано ти е на 30 рака да правиш супер серии..ако сега започнеш да придизвикваш така разтеж като друпне с още няколко см какво ще правиш?Започваш сплит, в който ръцете са в едни ден.Започваш с трицепс 3 тежки ( 2 базови + 1 изолиращо) и после бицепс 2 упр ( 1 базово + 1 изолиращо.Това е най-удачния вариант за сега.