Помощ за направа на програма за крака.Цел стягане на вътрешната част на бедрата и стягане на седалището ...

05.11.07
17:23

Еми така отскоро си промених тренировката, но с краката съм в затруднение...По принцип там не искам да качавал мускул тъй като и сега карака са ми бая големи ...Напротив искам да ги стегна тях както и глутеуса демек гъзо :)
Смятам да правя всички упражнения за крака с по-малко тежеко за сметка на повторенята (примерно сега бедреното разгъване го правя със 75 3х8 а сега с 50 3х20).Също така съм решил велото след фитнес което правя обикновенно с времетраене 20мин да го увелича на 30 в този ден ...За вътрешната част има машина във фитнеса където ходя,предполагам, че 3х20 на нея ще са достатъчни, но за седалището идея си нямам какви упражнения да правя ...Както казах в тази зона не искам да качвам а само да стегна ...

05.11.07
19:09

напади

05.11.07
19:16

За вътрешната част на бедрата клек и адуктор машина. Клекът с широк разкрач и пръсти сочещи навън. Внимавай, защото трудно се пази баланс в това положение. Адуктор машината много бавно изпълнение, така че да пазиш напрежението върху мускула през цялото време.
За глутеуса, напади, абдуктор машина и глутеус мост. При машината важи същото относно изпълнението. Глутеус моста може и на един крак да го правиш. Прави го бавно и задържай в горно положение, като се стремиш да стягш мускула. Повторения, колкото можеш. Кардиото, което правиш, би било по-добре да е на степер. След подобна тренировка, според лични наблюдения, човек избягва стълбите поне 2 дни под всякаква форма.  :)

06.11.07
15:20

Крачещи напади с дъмбели - няма такова упражнение за оформяне краката като цяло, при клека използваш най - силната част на краката ти - или предната или задната или гъза, при нападите използваш всичко.

06.11.07
15:33

Oпс забравих да спомена, че клек ми е невъзможно да правя ...Просто колената са ми тотално разбити  и даже клекнал без тежести ми е трудно да седя пък камоли с тежест ...

06.11.07
15:36

Щом можеш да правиш бедрено разгъване “с тотално разбити колена” защо да не можеш и клякания?

06.11.07
18:36

Oфф писна ми от умници :(
Щом казах немога значи не мога ...Не съм длъжен да се обяснявам на никого, но щом толко много искаш да знаеш имал съм 2 много лоши изкълчваня на дясното и 3 на лявото коляно да не говорим за това ,че докато тренирах футбол съм удрян по тях с бутони и т.н. .Резултата е че клекнал без тежест мога да седя максимум 15 секуднди след което идва адската болка и след което като се ипзравя буквално не ги чувствам колената за няколко секунди.Какво мислиш ще стане като сложа и тежест и почна да клякам да си ги допрецакам ли ?Бедреното разгъване не знам,защо не го усещам в колената както и някой други упражнения но е факт че клек ми е невъзможен просто ...

06.11.07
19:08

Най - добре иди в такъв случай в поликлиника и си направи ренгенова снимка да ти видят какво ти е на крака, ако има сериозен проблем с коста или друго трябва да се лекува, ако е просто някакво старо схващане с клековете ще ти се оправи.
Btw естествено че ще отговаряш след като търсиш помощ, така че не се надувай ако искаш някой да си прави труда да те съветва.

Мнението беше редактирано от Alkorin на 06.11.07 19:10.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1