Пак имам нужда от помощ

06.11.07
20:36

Здравейте!
Казвам се Ивайло. От Ловеч съм. Тук в нашия град няма от кого да потърся помощ. Реших да се обърна към вас.
Доста от малък се зарибих по фитнеса. Проблема е,че винаги изникваше нещо и общо взето преди повече от 6 години за пръв път влязох във фитнеса,а нямам повече от 7 месеца последователност.
Сега съм решил да се занимая сериозно с това. Имам ясна цел и голямо желание.

Искам да ви попитам за една програма,която ми казаха.

Понеделник - гърди+бицепс
Вторник - рамо+трапец
Четвъртък - гръб+трицепс
Петък - бедра+прасец

Добро ли е това като програма? Ас съм на 17 години,висок съм 180см. и тежа 60 кг. Другия ми проблем е че за 5 месеца свалих 30 килограма. Ако можете да ми дадете съвет и за това...

Благодаря ви предварително!

06.11.07
21:01

Ми може да тренираш краката в четвъртък, а гърба и трицепса в петък .. Какъв съвет ти трябва за 30те килограма ?

Добра е програмата. Как точно свали тези килограми? Трябва да ги върнеш според мен. Малки порции храна на 3 часа и това е.

06.11.07
21:32

казано от Barovski на 06.11.07, 20:36:

Здравейте!
Казвам се Ивайло. От Ловеч съм. Тук в нашия град няма от кого да потърся помощ. Реших да се обърна към вас.
Доста от малък се зарибих по фитнеса. Проблема е,че винаги изникваше нещо и общо взето преди повече от 6 години за пръв път влязох във фитнеса,а нямам повече от 7 месеца последователност.
Сега съм решил да се занимая сериозно с това. Имам ясна цел и голямо желание.

Искам да ви попитам за една програма,която ми казаха.

Понеделник - гърди+бицепс
Вторник - рамо+трапец
Четвъртък - гръб+трицепс
Петък - бедра+прасец

Добро ли е това като програма? Ас съм на 17 години,висок съм 180см. и тежа 60 кг. Другия ми проблем е че за 5 месеца свалих 30 килограма. Ако можете да ми дадете съвет и за това...

Благодаря ви предварително!

Само едно да знаеш никога не прави гърди и рамо в следващи дни.Двете заедно може,но не и едно след друго

Да наистина, поради заболяване ли свали тези килограми?

06.11.07
23:09

Значи аз бях изжестно време в чужбина. От там си дойдох 90 килограма. Тук продължих да тренирам. Получих една малка травма и реших да си почина 1-2 седмици. Получих бубречна криза. Имах малко ядове в личен план и изведнъж осъзнах,че дрехите ми са адски големи и като се качих на кантара... Относно съжетите,които получих ви благодаря много. Ще се пробвам да ям така през около 3 часа. ще напражя и промените в тренировката. И само да попитам щом не е желателно да тренирам рамото след гърдите как точно да направя разместването?
Благодаря предварително!

Мнението беше редактирано от Barovski на 06.11.07 23:11.

07.11.07
06:21

смени втора с четвърта тренировка

07.11.07
20:08

Аз тренирах подобен сплит , само че включвах цюлата седмица. Доста добре ми се отразяваше и дълго време бях с него.

07.11.07
21:35

Благодаря много на всички! Обещавам да споделя първите си впечатления в края на другата седмица.
Благодаря отново!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1