Здравеите.С какво да комбинирам?

SA

08.11.07
17:58

Здравеите. Целта ми е пока4ване на мусколна маса , и взех amino burst 3000 на  GNC.Вапросът ми е с какво о6те да ги комбинирам?Смисал Протеин или геинър . Според мен с геинът вие какво мислите. И ако някои ги е ползвал тези аминокиселини  ако може да каже мнението си за тях. В смисъл ка4ествени ли са. Благодаря предварително.

08.11.07
18:01

То масата не зависи от тва дали пийш протеин или гейнар ... и двете може да качиш ако хапваш добре ..
Аз лично бих избрал протеина

SA

08.11.07
18:39

Да съгласен сум .Хранителния режим на 1-во място .Оба4е аз като добавки ме интересува какво о6те да добавя.Аха мерси се пак.

Протеина. Най - често той е проблема при повечето хора защото въглехидратите по - лесно се набавят.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1