Трудна работа

11.11.07
16:26

Значи проблема ми е следния : аз съм на 18г. висок съм около 174 см. ... и тежа 60 килограма. Проблема ми е че метаболизна ми не ми позволява да наддам тегло - 5 месеца тренирах стриктно по програма за качване на маса, но резултат нямаше, а до химии не искам да прибягвам. Като видите 60 килограма не си мислете, че съм някоя абсолютна клечка ... ще сложа снимка ако трябва - та понеже немога да кача маса и мисля че с този метаболизъм съм предразположен да си изчистя тялото много по-лесно - може ли някой да ми помогне в съставянето на програма за релеф.

11.11.07
17:03

А Хранителен режим спазвал ли си? Нищо няма да стане без хранителен режим.

Може ли да споделиш какъв ти е бил режима на хранене и тренировки? Току виж, не е чак толкова стриктен или поне не толкова приложим за теб.

11.11.07
20:19

относно режим за хранене аз за 2 месеца сам качил 6 кг може да не е много но не е и малко....а относно дали съм спазвал някакъв точен режим-не мисля.Просто ям всичко.На всеки 3-4 часа ям по нещо,наблягам на сладко,плодове,пия повече течности и  ако има едно лесно да се събудя в 3 през ноща пак ще ям.Но пък ако толкова трудно качваш защо пък да не вземеш някаква добавка...лошото е,че повечето хора слагат всичко под 1 знаменател т.е. всичко е вредно ама не е точно така.Но все пак ти си решаваш. :)

11.11.07
20:20

Ако кажем накратко - хранене 4 пъти на ден с усилено приемане на месо ( пиле ) ориз ( под всякаква форма ) и въглехидрати ( плодове за закуска )  - тренировки 5 дена в седмицата ( крака в 2 дена ) по едно и също време с постепенно увеличаване на тежестта в сериите до достигане на максимум. Също така за подобряване на метаболизма ми беше препоръчано по 15 минути кардио и тичане.

11.11.07
20:41

казано от Eclipse` на 11.11.07, 20:20:

Ако кажем накратко - хранене 4 пъти на ден с усилено приемане на месо ( пиле ) ориз ( под всякаква форма ) и въглехидрати ( плодове за закуска )  - тренировки 5 дена в седмицата ( крака в 2 дена ) по едно и също време с постепенно увеличаване на тежестта в сериите до достигане на максимум. Също така за подобряване на метаболизма ми беше препоръчано по 15 минути кардио и тичане.

и най  вече качествена почивка.

12.11.07
18:36

Извинявям се ,но реших да пиша тук ане да пускам нова ема ,та въпроса ми е как да разбера какъв ми е метаболизма .В смисъл имали някакъв определен метод или просто след малко тренировки ще разбера сам .Немога да разбера лесно или трудно качвам маса ,или съответно свалям (кои от трите типпа съм ) за да мога да си сметна необходимите калорий за един ден и разни такива неща :)

Мнението беше редактирано от Atanas Penkov на 12.11.07 18:37.

12.11.07
20:17

http://www.bodybuilding.com/fun/becker3.htm - ето ти един тест ;)

PA

14.11.07
12:44

това кой от трите типа си неможе така лесно да се каже,точно дали си един тип  не е много вярно,почти от всеки имаш от някой повече а от друг по малко, от теста на difference виш там

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1