BSN-Syntha 6

Прескочи до:

09.11.07
21:46

казано от Валентин Иванов на 09.11.07, 18:05:

Не мога да разбера защо всички се пишат експерти. Или пък защо сте толкова негативни. Няма да говоря за качествата на синтата защото съм пристрастен.
Мога само да кажа че да, от протеина може да има ефект, както и от месо до месо може да има ефект. Пътувал съм много и усещам когато месото не е качествено. Когато тренирам ям по 2 кг на ден, затова ми се отрязява на формата и силата. Целта на синтата е да е по-добра от всеки друг източник на протеин. Сресдствата които са използвани са:
-Комбиниране на няколко ключови фрагмента от животински протеини. Така се постига биологична стойност по-голяма от всеки от тях и един пълен аминокиселинен профил
-Добавени са 12 грама фибри в доза, есенциални мастни киселини, и ензими за максимално добро храносмилане

Колко добре са се справили и дали са постигнали целта?- Това ще кажат потребителите. Аз мога само да кажа че към днешна дата това е най-продавания протеин в САЩ въпреки че е един от най-скъпите.И това е статистика, а не реклама. А Рони Колман вече не е МР Олимпия....

Извинявй, белия на снимката ти ли си, от колко време ядеш по 2 кила месо на ден, колко тежиш и как си разпределил приема на белтъци за деня? Просто взе, че ми стана любопитно...

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 09.11.07 21:49.

DE

10.11.07
08:12

Много фактори играят за цената на BSN според мен! BSN заедно с MUSCLETECH са двете най-рекламирани фирми. Ако си вземете Flex или някое друго списание обаче американското издание ще видите, че всичко е наблъскано чак грозно с реклами на тези две марки! Цената на продуктите се вдига от това нещо! Също така цената се вдига от рекламните лица! Все пак тези пари за спонсортство трябва да се избият от някъде! Цената се вдига също така и заради милионите, които хвърлят за изследвания и проектиране на продуктите! Има много фактори, заради които се вдига цената! Интересното тук е, че тези две марки вече не са много много уважавани в Америка. Било то заради натрапчивата реклама, която правят, заради цените на продуктите и по-важното е, че и двете марки ги слагат в черния списък на така наречените SHADED COMPANIES! Към този списък спадат марки, които не дават анализни сертификати (COA - Certificate of Analysis), също така дадена марка може да попадне в този списък ако се появят съмнения за съставките, които се съдържат вътре! Не казвам нищо лошо за BSN, марката е много добра. През повечето време от годината живея в NY и знам как са нещата там.
Но, има редица други много уважавани марки! Това, че BSN е толкова рекламирана нищо не значи! Моля, недейте дава качества на протеин - качествата на NO или на енергиен продукт, които съдържа beta-alanine примерно. Дори не си направих труда да видя съставките на Syntha-6, но ако няма някакви енергиини съставки, не му преписвайте качествата, че за 10 дена вдигаш тежестите в залата и др. Както знаем протеина замества и подпомага храненето. Айде дава и сила ама да си  говорим по реално!

Мнението беше редактирано от DexterJackson на 10.11.07 08:40.

DE

10.11.07
08:14

Не мога да разбера защо всички се пишат експерти. Или пък защо сте толкова негативни. Няма да говоря за качествата на синтата защото съм пристрастен.
Мога само да кажа че да, от протеина може да има ефект, както и от месо до месо може да има ефект. Пътувал съм много и усещам когато месото не е качествено. Когато тренирам ям по 2 кг на ден, затова ми се отрязява на формата и силата. Целта на синтата е да е по-добра от всеки друг източник на протеин. Сресдствата които са използвани са:
-Комбиниране на няколко ключови фрагмента от животински протеини. Така се постига биологична стойност по-голяма от всеки от тях и един пълен аминокиселинен профил
-Добавени са 12 грама фибри в доза, есенциални мастни киселини, и ензими за максимално добро храносмилане

Колко добре са се справили и дали са постигнали целта?- Това ще кажат потребителите. Аз мога само да кажа че към днешна дата това е най-продавания протеин в САЩ въпреки че е един от най-скъпите.И това е статистика, а не реклама. А Рони Колман вече не е МР Олимпия....

Най-продавания протеин в САЩ е OPTIMUM 100% WHEY и то няколко години подред.

Мнението беше редактирано от DexterJackson на 10.11.07 08:24.

10.11.07
14:05

казано от DexterJackson на 10.11.07, 08:12:

Много фактори играят за цената на BSN според мен! BSN заедно с MUSCLETECH са двете най-рекламирани фирми. Ако си вземете Flex или някое друго списание обаче американското издание ще видите, че всичко е наблъскано чак грозно с реклами на тези две марки! Цената на продуктите се вдига от това нещо! Също така цената се вдига от рекламните лица! Все пак тези пари за спонсортство трябва да се избият от някъде! Цената се вдига също така и заради милионите, които хвърлят за изследвания и проектиране на продуктите! Има много фактори, заради които се вдига цената! Интересното тук е, че тези две марки вече не са много много уважавани в Америка. Било то заради натрапчивата реклама, която правят, заради цените на продуктите и по-важното е, че и двете марки ги слагат в черния списък на така наречените SHADED COMPANIES! Към този списък спадат марки, които не дават анализни сертификати (COA - Certificate of Analysis), също така дадена марка може да попадне в този списък ако се появят съмнения за съставките, които се съдържат вътре! Не казвам нищо лошо за BSN, марката е много добра. През повечето време от годината живея в NY и знам как са нещата там.
Но, има редица други много уважавани марки! Това, че BSN е толкова рекламирана нищо не значи! Моля, недейте дава качества на протеин - качествата на NO или на енергиен продукт, които съдържа beta-alanine примерно. Дори не си направих труда да видя съставките на Syntha-6, но ако няма някакви енергиини съставки, не му преписвайте качествата, че за 10 дена вдигаш тежестите в залата и др. Както знаем протеина замества и подпомага храненето. Айде дава и сила ама да си  говорим по реално!

Доста  истина има в този пост,това е верно за  американското издание от 200 и кусур страници едва ли не 20 или 3о ште те заинтересуват другото е само реклама.

DE

10.11.07
14:50

казано от valentinik46 на 10.11.07, 14:05:

Доста  истина има в този пост,това е верно за  американското издание от 200 и кусур страници едва ли не 20 или 3о ште те заинтересуват другото е само реклама.

Кое според теб не е истина?

Мнението беше редактирано от DexterJackson на 10.11.07 14:55.

10.11.07
16:12

Тази тема я прескачах, прескачах и накрая реших все пак да видя за какво става дума.
Скромното ми мнение  - пълна пародия.

ВИ

10.11.07
21:28

казано от MOHCTAPA на 09.11.07, 21:46:

Извинявй, белия на снимката ти ли си, от колко време ядеш по 2 кила месо на ден, колко тежиш и как си разпределил приема на белтъци за деня? Просто взе, че ми стана любопитно...

Да,това бяло петънце на снимката съм аз. Тогава тяжах 83кг, а Рони беше 160, 3 месеца преди олимпия 2006.
Ядях по 2 килограма месо около 4 години подред. Тогава тренирах 7 дни в седмицата. Как съм разделял месото е трудно да се каже. Смилах го на кайма или го рязах на хапки и като огладнея ям. Так докато свърши. Някой път стигаше до следобяд, някой път чак до веерта. Рекорда ми е 2.8мг за ден-пилешко. Никога не съм бил голям, но винаги съм бил лаком. Сега не тренирам, защото съм зает с BSN и общо предлагането на интересни добавки.

ВИ

10.11.07
21:39

Не бях забелязал че BSN рекламират във FLEX. По-скоро в MTV и Men’s Health наблягат. Причината да имат толкова пари за реклама е че им се продават продуктите. Имал съм възможност да се видя с вицепрезидента и съсобственик, Скот Джеймс и да изслушам историята на компанията. Преди да станат модерни и рекламирани те получават една награда-GNC Rising Star. За най-добра нова компания. NO-Xplode-a става най-продаваната добавка в САЩ 2005-а, когато пще кутиите изглеждат зле, а Рони подписва в края на годината.
Причините за успеха са комплексни, но най-общо се наричат Крис Фъргюсън, който също си има награда , при това индивидуална- Most Influencial person in sports nutrition. Той е главния архитект на формулите на BSN, а преди това на други компании. Неговото know how е причината да бъде създадена BSN. Да, маркетинга продава, но той не е всичко. Основата е качеството на дадения продукт, чак след това идва маркетинга...
А кой ти каза, че нямат анализни сертификати? Аз си имам за всеки. Как мислиш че влизат в европа? Щъркела ли ги носи? Ако тука ХЕИ е статист в големите страни не е така. Само Atro-Phex-a е забранен в повечето страни от ЕС. Но в другите си умират за нящо такова дето е на ръба на закона.
Що се отнася до въпросния списък, интересното е кой е платил за да го има. Не вярвай на всичко което четеш, все пак ако си в NY и в САЩ като цяло трябва д аси свикнал че те манипулират всеки ден;)
No offence
Peace

Мнението беше редактирано от Валентин Иванов на 10.11.07 21:49.

ВИ

10.11.07
21:43

Най-продавания протеин в САЩ е OPTIMUM 100% WHEY и то няколко години подред.

Точно така! Цели 4 години, докато не стана 40$ от 23$ . А синтата беше 38$ и стана 44$. Така два продукта от две резлични класи се озоваха на една и съща цена(почти). И уейа нямаше шанс срещу едно изпипано MRP с 50% по-голямо нето на опаковката.
За това в коментара ми пишеше “към днешна дата”
Абе все се чудя дали нямаш нещо общо с Optimum?

10.11.07
23:37

Нямам отношение към темата само искам да добавя едно единствено нещо. Оптимум беше най-продавания в САЩ протеин именно защото беше най-евтиния добър протеин и за ниска сума може да си закупите приличен суроватъчен концетрат + изолат (да не е чист изолат както мн хора си мислят). Има поне 10 протеина в САЩ които са доста по-добри от оптимум и вече са на почти същата цена!

Нищо против Оптимум. Марката е лидер. Продукта е добър, но определено е далеч от най-добрият протеин в света.

DE

10.11.07
23:39

Не съм казал, че нямат анализни сертификати! Казах, че ги крият и не ги предоставят на потребителите! Запознат съм с всички подробности по вноса! Този списък е създаден от обикновените потребители по целия свят! Ако искаш да намериш фирми, за които се говори, че са SHADED или вече са класирани към SHADED, можеш да посетиш форума на най-големия сайт за културизъм в нета - форума на bb.com

Да, рекламират във Flex и в Muscle and Fitness и мисля, че и в Muscular Development. Незнам, не съм си взимал скоро списание, защото съм си в бг от 3 месеца.

Не, нямам нищо общо с Optimum. Кое те накара да си помислиш това?

Мнението беше редактирано от DexterJackson на 10.11.07 23:44.

11.11.07
14:29

Хората в този форум които са го ползвали се броят на пръсти и никои от тях не е написал нещо лошо а само хубави отзиви.Не карам никой на сила да ми вярва или не дали протеина е хубав,аз съм изпил 4 кутий,нека най големите скептици който обича да експериментира с нови неща като мен да го направят и тогава да напишат мнение по темата защото съм сигурен какво ще е то.Мисля че всички останали коментари са празни приказки.Пробвайте и тогавата говорете,аз лично докато имам финанси да си го позволя ще го използвам.Това си е лично мое мнение и не искам да ангажирам никой с него. ;-)

FL

12.11.07
00:06

Зех си 4 опаковки да видя за какво става дума че ми писна да чета как от 100 човека 2ма са го пробвали ама иначе всеки си знае неговото.

22.07.08
13:34

Пия синта от около седмица и половина 2 и качвам сила . Издържам повече на тренировка . Преди това и с креатин не можех да го постигна . Без да съм гледал темата и да съм си въобразявал какво ли не за тоя протеин виждам че действа . Протеин може да се усети , що да не може . Просто по - бавно . След 2 седмици некъде се усеща разлика . Ниският клас и средният клас протеини не може да се усети нещо по -специално освен ако не е наблъскан с некви лайна като проголда и т.н. . Ако протеина не се усещаше то значи няма ефект то значи няма за кво да се взима . Не се излагайте . Всеки пие добавки за някакъв ефект . Доброто възтановяване качва всички други показатели (сила , маса , издръжливост) . Да не говорим че го пия в доста по-малка доза от посочената а съм почти 100 килограма (19 години) .

Мнението беше редактирано от BLOT на 22.07.08 13:35.

23.07.08
12:07

Протеина предполагам че е добър но според мен  е само за в период на трупане на мускулна маса.

казано от emzo на 03.06.07, 17:27:

A aз ти казвам, че това е плацебо ефект.
Кажи кои са тези съставки, които ги няма в другите протеини, защото аз не виждам такива.

п.с. не целя заяждане - да го имаш впредвид ;) Пий си го със здраве.

Има разлики...понеже стана дума и за ON, в сравнение с него синтата има 4,5 гр(мазнини),11гр(въглехидрати) в повече (в една доза) от ON. ;)

22.04.09
09:15

Е незнам на кой как му действа Синтата. Аз на скоро си я взех и заедно със Cellmass-a и No Xplode-a си ми действат доста добре. Качих маса доста бързо. Аз съм доволен. Който е пробвал да взима трите продукта знае за какво става въпрос. Мисля че няма нужда от повече добавки ако се взимате тези 3.

26.04.09
16:20

иискам да си взема десерта на бсн ркое го прави по особен от другите,и става за нвд диета,нали може да се взема веднага след тренировка

ВИ

26.04.09
16:46

казано от radi_atina на 26.04.09, 16:20:

иискам да си взема десерта на бсн ркое го прави по особен от другите,и става за нвд диета,нали може да се взема веднага след тренировка

Разликата е, че е по-бавен, има по-малко натрий, въглехидрати и калории. Идеален е за НВД и става за след тренировка, аз съм го пил така повече от две години. Мога да кажа че това е един от трите ми най-любими продукта.

26.04.09
17:33

Ради мисля, че говореше за десерт ? Как така десерт, пък се пие?
И от къде взимате продуктите на БСН ? Аз що съм останал с впечатлението, че тази марка я няма в България ?
Колкото до Syntha 6 - по-склонен съм да се съглася с emzo за плацебо ефекта, но не мога да кажа нище със сигурност, защото не съм го пил :)

26.04.09
17:47

Lean Dessert Protein

ВИ

26.04.09
17:51

казано от UltraVisioN на 26.04.09, 17:33:

Ради мисля, че говореше за десерт ? Как така десерт, пък се пие?
И от къде взимате продуктите на БСН ? Аз що съм останал с впечатлението, че тази марка я няма в България ?

Уау, къде живееш? Доколкото съм наясно във всички кътчета на страната има продукти.
От почти 3 години ги внасяме. В началото не всички продукти, но все пак...

27.04.09
10:24

благодария много за отговора,а съшто беше написал 4е парвото нешто което усешташ е твърдоста ,е тва немога да си го обиясня от каде идва тази твърдост , на кои съставки се дължи,а за протеина аз, живея в атина и тук е в момента е оште на великденска промоция, а и нешто друго а синтата става ли за нвд штото гледам 4е въгхлехидратите в доза са пове4е

29.04.09
17:40

ей взех си синтата на 35 евро ,въпроса ми е дали мога да го пия преди и след тренировка ,штото го дават по всиако време на денонощието става ли за преди и след или ще триябва да си купувам пак суроватката на оптиум ,валио ти можеш да ми помогнеш десерта немога да го намериа кажи става ли за преди и след

ВИ

29.04.09
18:00

казано от radi_atina на 29.04.09, 17:40:

ей взех си синтата на 35 евро ,въпроса ми е дали мога да го пия преди и след тренировка ,штото го дават по всиако време на денонощието става ли за преди и след или ще триябва да си купувам пак суроватката на оптиум ,валио ти можеш да ми помогнеш десерта немога да го намериа кажи става ли за преди и след

Става, въглехидратите са повечко, но обърни внимание че 5 от тях са фибри и само 2гр захари. Аз лично обаче предпочитам да си го пия преди , а след тренировка - креатин, карбо и амини; един час след това твърда храна. Пробвай и ти.

30.04.09
11:14

смисъл,зашто не го пиеш след тренировка а забравих да ти кажа 4е съм на нвд нима да ми попре4и нали ,ограни4авам доста въглехидратите а и нешто друго самите въхлехидрати в синтата  освен фибрите другите комлекни ли са не са бързи и виждам 4е въгл. са 15 оделно са тези фибри  и захарта или се бъркам но така е съдържанието на кутията а за кретина не съм фен задържа ми вода

ВИ

30.04.09
12:18

казано от radi_atina на 30.04.09, 11:14:

смисъл,зашто не го пиеш след тренировка а забравих да ти кажа 4е съм на нвд нима да ми попре4и нали ,ограни4авам доста въглехидратите а и нешто друго самите въхлехидрати в синтата  освен фибрите другите комлекни ли са не са бързи и виждам 4е въгл. са 15 оделно са тези фибри  и захарта или се бъркам но така е съдържанието на кутията а за кретина не съм фен задържа ми вода

15те грама включват и фибрите и захарите. Иначе сбора с мазнините и протеина ще надхвърли 50гр на 44гр лъжичка. Става за НВД, единствения минус е повечкото натрий, не знам дали си го смяташ и от другата храна.
А предпочитам преди трен, защото съм установил че се чувствам по-добре. И от БСН са на същото мнение.  Основното нещо след тренировка е поне частично да възстановиш енергоносителите и да свалиш катаболните хормони, което става най-добре с карбо и креатин. А не всички креатини задържат вода.

30.04.09
14:32

казано от Валентин Иванов на 30.04.09, 12:18:

казано от radi_atina на 30.04.09, 11:14:

15те грама включват и фибрите и захарите. Иначе сбора с мазнините и протеина ще надхвърли 50гр на 44гр лъжичка. Става за НВД, единствения минус е повечкото натрий, не знам дали си го смяташ и от другата храна.
А предпочитам преди трен, защото съм установил че се чувствам по-добре. И от БСН са на същото мнение.  Основното нещо след тренировка е поне частично да възстановиш енергоносителите и да свалиш катаболните хормони, което става най-добре с карбо и креатин. А не всички креатини задържат вода.

За протеина ясно . Какъв креатин ползваш ми е интересно :)

30.04.09
14:41

Селмас ? Хехехе ;)
Добър креатин за използване по време на тренировка е креатин рибоза !

Мнението беше редактирано от Владимир на 30.04.09 14:42.

ВИ

30.04.09
16:26

казано от NoXtr3m3 на 30.04.09, 14:32:

Микронизирания креатин монохидрат е любим мой продукт от доста години. Сега съм се наточил и на креатин глюконат (който е в основата на сайз он на гаспари). Ако имаш проблем с водата ползвай креатин етил естер, или кре-алкалин, или ако парите не са проблем Селмас дава много добър резултат.

30.04.09
16:56

казано от Валентин Иванов на 30.04.09, 16:26:

Микронизирания креатин монохидрат е любим мой продукт от доста години. Сега съм се наточил и на креатин глюконат (който е в основата на сайз он на гаспари). Ако имаш проблем с водата ползвай креатин етил естер, или кре-алкалин, или ако парите не са проблем Селмас дава много добър резултат.

Ясно . Аз си ползвам Сайз Он и сега след няколко дена ще вкарам и НО Експлоуд като добавка към него :) Комбинацията е добра нали ?

Мнението беше редактирано от NoXtr3m3 на 30.04.09 16:58.

ВИ

30.04.09
17:18

казано от NoXtr3m3 на 30.04.09, 16:56:

Ясно . Аз си ползвам Сайз Он и сега след няколко дена ще вкарам и НО Експлоуд като добавка към него :) Комбинацията е добра нали ?

Не съм го ползвал, но чувам само добри неща за него. Също така чувам че 5гр креатин глюконат с амилопектин дават подобен резултат.

30.04.09
18:26

казано от Валентин Иванов на 30.04.09, 17:18:

Не съм го ползвал, но чувам само добри неща за него. Също така чувам че 5гр креатин глюконат с амилопектин дават подобен резултат.

Ако знаеш фирма която да предлага Креатин Глюконат в чиста форма ще те черпя 1 виртуален протеинов шейк :cheese:

ВИ

30.04.09
19:06

казано от Владимир92 на 30.04.09, 18:26:

казано от Валентин Иванов на 30.04.09, 17:18:

Ако знаеш фирма която да предлага Креатин Глюконат в чиста форма ще те черпя 1 виртуален протеинов шейк :cheese:

Имаш ЛС. А аз вече усещам как заякват виртуалните ми мускули :-p

СА

30.04.09
20:05

Ако дадеш повече информация за този вид креатин,може и бюджетът на bodyart да се уголеми :)

ВИ

30.04.09
20:27

казано от Сами на 30.04.09, 20:05:

Ако дадеш повече информация за този вид креатин,може и бюджетът на bodyart да се уголеми :)

Искаш да станеш спонсор?:)

СА

30.04.09
20:56

Не пряк,зависи какво предлагаш

14.01.12
02:33

Здравейте малко късно пиша но преди около седмица си купих Синтата и мога да кажа че съм адски доволен .. , за тази 1 седмица съм качил 1кг. бях 82,5 сега съм 83,2,3 кг. та значи вкусът е уникален но и парите са си бая не че вкуса е от голямо значение.!
Вчера правих Бицепс,Гърди,Корем и Крака и мога да кажа че днес няма никакви следи от мусколна трекса , мога само да ви кажа зимайте Синтата няма да съжалявате!

За добър резултат си купи изолат!

17.01.12
20:10

казано от Няма Име на 14.01.12, 02:33:

Здравейте малко късно пиша но преди около седмица си купих Синтата и мога да кажа че съм адски доволен .. , за тази 1 седмица съм качил 1кг. бях 82,5 сега съм 83,2,3 кг. та значи вкусът е уникален но и парите са си бая не че вкуса е от голямо значение.!
Вчера правих Бицепс,Гърди,Корем и Крака и мога да кажа че днес няма никакви следи от мусколна трекса , мога само да ви кажа зимайте Синтата няма да съжалявате!

Екстра,значи като си купя една кутия ще кача към има няма 15 кила,а? ;)

17.01.12
20:13

Бицепс, гърди, корем, крака в една тренировка.... Няма какво да кажа по този въпрос. Добре ,че е протеина.... :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1