05.11.07
23:14
кои Гейнер е по-добър от Explode Mass Gainer или megamass 3000 Благодаря Ви предварително!
ОК а пробвал ли си другия защото ми го препоръчаха?Какво означава 3000 че трябва да приемеш 3000 калории за да запчнеш да качваш ли?
Ами те калориите са си според човека ... аз лично и двата не съм ги пробвал ама мега масс 3000 е доказан гейнар ... пък и не мисля че има място за сравнение между Universal и Explode мое мнение си е тва :)
Мерси много а чувал ли си нещо за Explode и хубави отзиви ли си вувал за тях ти или някой твой приятел и коега от залата?Ше съм ти много благодарен ако могеш да ми кажеш дали да собри съшо зашото не са много скъпи а и показателите им са добри?Мegamass са малко по-скъпи и затова се чудя от кои ше има по-добър ефект.Megamass са за 30 лв. Можеш ли да мо кажеш от куде мога да си намеряза 1,5 кгми казаха но не мога да намеря никъде:(а Explode са 75 лв. за 5 кг.Благодаря ти Много предваритрелно:)
Емии ти от каде си ? добавките са продаат в специализирани магазини ... за Expolode нищо не мога да ти кажа ... (в смисъл че не съм ги пил и не познаам някой дет да ги е пил . ) както съм писал по горе мега масса си е доказан гейнар ... ама ако имаш излишни пари може да пробваш тоя на Explode ;-)
Мнението беше редактирано от vaskotoo на 12.11.07 18:56.
Пробвах от добавките на Explode и спрях да ги продавам във фитнеса ми.
Направи си сметка колко ми харесаха.
Единственото им читаво нещо беше креатина, но вече пакетират китайски...
А за гейнър - по мое мнение си струва да си вземеш Сириъс мас на Оптимум. В него няма захар, а за гейнър това значи много. Пък и качеството си е качество, а цената не е ужасно висока.
Мнението беше редактирано от mitaka101 на 12.11.07 20:54.
Мерси От софия съм къде мога да си намеря в София Благодаря:)Защото търсих но намерих за 40 лв а знам че са по 30!
Мии за софия не мога да ти дам много инфо .... виж в магазина на Крика ... ( то аз само него знам :-) аа и на Венелин Венков някаде в студентски град е .... )
26.11.07
08:36
Експлодето са нова Българска фирма,която работи много добре между другото, не съм ги опитвал техните Гейнъри, но бъдещето ще покаже-знама, че момчетата държат яко на качеството .