Здравейте!Искам да попитам кои Гейнер е по-добър!

05.11.07
23:14

кои Гейнер е по-добър от Explode Mass Gainer или megamass 3000 Благодаря Ви предварително!

06.11.07
09:03

За мен Mega Mass 3000

06.11.07
21:24

ОК а пробвал ли си другия защото ми го препоръчаха?Какво означава 3000 че трябва да приемеш 3000 калории за да запчнеш да качваш ли?

06.11.07
21:52

Ами те калориите са си според човека ... аз лично и двата не съм ги пробвал ама мега масс 3000 е доказан гейнар ... пък и не мисля че има място за сравнение между Universal и Explode мое мнение си е тва :)

12.11.07
18:17

Мерси много а чувал ли си нещо за Explode и хубави отзиви ли си вувал за тях ти или някой твой приятел и коега от залата?Ше съм ти много благодарен ако могеш да ми кажеш дали да собри съшо зашото не са много скъпи а и показателите им са добри?Мegamass са малко по-скъпи и затова се чудя от кои ше има по-добър ефект.Megamass са за 30 лв. Можеш ли да мо кажеш от куде мога да си намеряза 1,5 кгми казаха но не мога да намеря никъде:(а Explode са 75 лв. за 5 кг.Благодаря ти Много предваритрелно:)

12.11.07
18:56

Емии ти от каде си ? добавките са продаат в специализирани магазини ... за Expolode нищо не мога да ти кажа ... (в смисъл че не съм ги пил и не познаам някой дет да ги е пил . ) както съм писал по горе мега масса си е доказан гейнар ... ама ако имаш излишни пари може да пробваш тоя на Explode ;-)

Мнението беше редактирано от vaskotoo на 12.11.07 18:56.

12.11.07
20:41

Пробвах от добавките на Explode и спрях да ги продавам във фитнеса ми.
Направи си сметка колко ми харесаха.
Единственото им читаво нещо беше креатина, но вече пакетират китайски...
А за гейнър - по мое мнение си струва да си вземеш Сириъс мас на Оптимум. В него няма захар, а за гейнър това значи много. Пък и качеството си е качество, а цената не е ужасно висока.

Мнението беше редактирано от mitaka101 на 12.11.07 20:54.

14.11.07
14:49

Мерси От софия съм къде мога да си намеря в София Благодаря:)Защото търсих но намерих за 40 лв а знам че са по 30!

14.11.07
19:57

Мии за софия не мога да ти дам много инфо .... виж в магазина на Крика ... ( то аз само него знам  :-) аа и на Венелин Венков някаде в студентски град е .... )

LE

26.11.07
08:36

Експлодето са нова Българска фирма,която работи много добре между другото, не съм ги опитвал техните Гейнъри, но бъдещето ще покаже-знама, че момчетата държат яко на качеството .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1