15.11.07
08:26
Значи на 16 г съм 182 см 77-78 кила.Искам да попитам има ли вариант след период за маса да се направи орелефяването без да се изгубят килограми.Ето моята идея.
Лятото реших да трупам маса-тренирах стабилно и ядох повече и за 3 месеца от 63 кила станах 77.Не съм ял junky foods само на месо,яйца и всичко останало знаете как е.Усетих резултатите и до май месец съм решил да продължа да трупам.Искам да стана поне 85-90 кила и мисля че ще успея да го постигна.Въпроса е че тогава сигурно ще съм натрупал и мазно.Лятато обаче искам да покажа нали един така стегнат корем и стегнато като цяло тяло.Значи ще трябва програма за релеф и кардио.Проблема е че не ми се губят килограми и ме е страх че след релефа ще стана 75-80 кила и няма да си личи масата.Помагайте...
Ае ти ако напрайш релефа както трябва и да паднеш на 75 кила пак ще изглеждаш много добре ...
Минимална би била загубата на маса (но също така и неизбежна), ако съчетаеш в периода за изчистване диетата с качествени добавки за изчистване, един хубав протеин изолат, BCAAs и глутамин + 4-5 пъти седмично кардио по 20-30 минути след тренировката. При стриктно спазване на подобен режим би трябвало да падне само излишното + малко мускул.