14.11.07
19:07
Мм забелязал съм че винаги като си изпъна раката рамото ми пука точно в ставата това е и при 2те раце ... на какво може да се дължи и как да го оправя ? Супер кофти е когато изпълнявам някакво упражнение и рамото като почне да “пука” :(
да не би да е от некачествена загрявка ? ... аз понякога кът не загрея хуу и кат прая примерно раменни преси и ми пукат лактите ама са опраа
14.11.07
20:43
мне даже и сега като си протегна раката и пак пука деа ... :(
Мм нямам идея чоек ... изчакай има по-компетентни те трябва да могат да помогнат 8-/
Имаше маса подобни теми. Даже нещо относно пукането май беше направено на важна.
Доколкото си спомням точен отгоовор не можа да се даде, като цяло добро загряване и ако е по-сериозен проблема намаляване на тежестите.
От друга страна е толкова разпространен проблем, че 1 на 3ма го има. И си тренира. Което пък не се знае след 10 години до какво ще доведе...прочети старите теми, може да ти дойде някоя идея.
Като цяло, пукането не води до нищо добро, особено, ако това пукане ти е дошло от трнировките. Обърни внимание на това дали изпълняваш правилно всички упражнения, прави стабилна загрявака и задължително стречинг!
15.11.07
10:49
аз си го имам тва пукане още от преди да започна да тренирам :( обаче не ми беше правило чак толкова голямо впечетление и сега се замислих ...
15.11.07
12:48
и мойте пукаха и болеше ,но това е явно от мн натоварване, намалих килата и се съсредоточих в правилното изпълнение и акто заякнах немах тоя проблм, но сега каот си сксаух мускла и не митай кви звуци чувам :(