Рамо - пукане

SO

14.11.07
19:07

Мм забелязал съм че винаги като си изпъна раката рамото ми пука точно в ставата това е и при 2те раце ... на какво може да се дължи и как да го оправя ? Супер кофти е когато изпълнявам някакво упражнение и рамото като почне да “пука” :(

14.11.07
20:31

да не би да е от некачествена загрявка ? ... аз понякога кът не загрея хуу и кат прая примерно раменни преси и ми пукат лактите ама са опраа

SO

14.11.07
20:43

мне даже и сега като си протегна раката и пак пука деа ... :(

14.11.07
20:49

Мм нямам идея чоек ... изчакай има по-компетентни те трябва да могат да помогнат  8-/

14.11.07
21:34

Имаше маса подобни теми. Даже нещо относно пукането май беше направено на важна.
Доколкото си спомням точен отгоовор не можа да се даде, като цяло добро загряване и ако е по-сериозен проблема намаляване на тежестите.
От друга страна е толкова разпространен проблем, че 1 на 3ма го има. И си тренира. Което пък не се знае след 10 години до какво ще доведе...прочети старите теми, може да ти дойде някоя идея.

15.11.07
09:53

Като цяло, пукането не води до нищо добро, особено, ако това пукане ти е дошло от трнировките. Обърни внимание на това дали изпълняваш правилно всички упражнения, прави стабилна загрявака и задължително стречинг!

SO

15.11.07
10:49

аз си го имам тва пукане още от преди да започна да тренирам :( обаче не ми беше правило чак толкова голямо впечетление и сега се замислих ...

GU

15.11.07
12:48

и мойте пукаха и болеше ,но  това е  явно от  мн натоварване,  намалих килата и  се съсредоточих в правилното изпълнение и акто заякнах  немах тоя проблм, но сега  каот си сксаух мускла и не митай кви  звуци  чувам :(

15.11.07
21:27

На мен ми пука от години, загрявката няма значение , но проблеми не съм имал

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1