за сила на канадска борба

14.11.07
22:37

Искам да съм силен на “канадска борба”.  Некакси ми е гадно да ме бият и за това ви питам за някакви упражнения ...
По принцип тренирам за маса, 3 пъти в седмицата в момента и така ще е за дълго време...

15.11.07
09:47

Упражнения за предмишница, брахиорадиалис, бицепс, трицепс и рамо са ти основните, които ще те подсилят в канадската.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 15.11.07 09:47.

15.11.07
21:26

Това дето каза MOHCTAPA е вярно ,но и има доста техника която се усвоява с практика.

16.11.07
09:15

Прави курвенски номера,стискай ги за палеца хаха помага много,до 8ми клас само с т’ва биех хахаха

01.12.07
06:18

Вкарай си упражнения за предмишница и рамо . Ако по принцип ръката ти е по-силна в бицепса и трицепса , гледай да издърпаш ръката му по-назад , така че да му се опъне и го изолирай само на предмишница .

01.12.07
06:27

Ходил съм в залата на нашите канадци и да ти кажа са си направили една камара от скрепци ,при работа с които се имитира самото движение при канадката борба.Друго което ще ти кажа е че го правят с много тежко -от там идва и експлоазивната им сила на старта.Ако не си подготвен могат да ти накъсат сухожилията като те джаснат.Моя съвет и върви в зала кодето тренират канадци - има и една камара от техники на които трябва да се научиш.Успех. :)

09.12.07
09:09

predlagam da pochnesh da trenirash ako si mnogo zapalen :) ... moderatori, administratori da me izvinqt mnogo che pisha taka prosto ustroistvoto ne mi pozvolqva drugo

MO

09.12.07
09:44

казано от Grisho на 09.12.07, 09:09:

predlagam da pochnesh da trenirash ako si mnogo zapalen :) ... moderatori, administratori da me izvinqt mnogo che pisha taka prosto ustroistvoto ne mi pozvolqva drugo

Абе отдоло под кутийката дето пишеш има едно от там можеш да пишеш на БГ не се ли научихте във всички форуми е така!

11.02.08
20:09

казано от Mothefucker на 09.12.07, 09:44:

казано от Grisho на 09.12.07, 09:09:

Абе отдоло под кутийката дето пишеш има едно от там можеш да пишеш на БГ не се ли научихте във всички форуми е така!

АБЕ мерси БЕ не ми прави забележки най-малко ТИ !!! мерсим

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1