стегнато дупее

14.11.07
10:06

Да си признаем че някои жени обичат повече силни ръце или добре оформени плочки а други си падат по хубави гърди.Но май френдс всички обичат стегнати дупета :vampire:
Очаквам да дадете добри съвети за постигане на “спретнато” дупе,моля само да изключим бягането,прескачането на стълби,все пак времето е студ и ще става по зле,а и има много от нас които са се средоточили върху покачването на кг.все пак.Надявам се да предложите нещо като за домашни условия ,или пък сега се сещам за някакви упражнения с щанга или дъмбели...... ,защото  малко зали имат специализирани уреди за задни части.Айде .

14.11.07
10:24

Мотивацията ти да се подложиш на тежки тренировки, продължително време, да спазваш хранителен режим и да се ограничаваш от сума ти неща заради жените - просто няма да издържи дълго - максимум няколко месеца, трябва ти по силна мотивация за да постигнеш нещо - например съзнанието че с тренировките подобряваш качеството на собствения си живот, че не само изглеждаш но и се чустваш добре, че правиш нещо добро за себе си.

14.11.07
10:45

Ами напълно съм съгласен!!
Просто си ме разбал не както трябва! И все пак това което съм написал не е лъжа нали?
А лятото защо носиш изрязан потник-аз знам10% защото ти е удобно, 15%защото се харесваш и 5 защто ти е топло ,а да
и 70% зарди другите . Аз не вдигам заради жените или заради другите а заради себе си,но ако на някого му действа амбициращо,да ходи на зала заради жените,и това го кара да се чувства пълноценен и добре в кожата си АЗ нямам нищо против.

14.11.07
11:13

Все още очаквам мнения за добри упражнения за стягане на задните части.Предварително ви благодаря!!

15.11.07
18:52

Най-стандартна тренировка за крака би трябвало да ти свърши перфектна работа
клякане,лег преси и т.н.
Не съм виждал и чувал културист да прави специални упражнения за задника си,и въпреки всичките са със стегнати задници
Това все пак зависи и от процента телесни мазнини,тоест не може да си се усвинил и да искаш стегнат задник

CO

15.11.07
20:05

Напади , лег прес ,но без да сядаш на седалката(опираш си гърба в облегалката и пускаш по-надолу т.е ъгълът м/у бедрата и прасеца да е по малък от 90). Колкото и да не ти се иска бягането е едно от най-добрите упражнения,също хипер екстензии,мъртва тяга,пълен клек.

Само да добавя - когато тренираш глутеуса си гаранитираш изправена стойка ,аналогично никакви проблеми с кръста и гръбнака  ... това трябва да е главната ти мотивация ...

15.11.07
20:34

хаха сорри за оффтопика-това с мотивацията какво обичали жените ми напомня на един приятел(всъщност на много момчета ) ,който примерно се записваше на плуване ,само защото има готини плувкини.Ходеше на фитнес за 3 месеца ,само пак за да е “готин” ,щото е “готино” да ходиш на фитнес и моми4етата харесвали такива спортуващи “пичаги” -той и до ден днешен си е сваляч,ама НЕ ЗНАМ някоя да му е вързала.НЯМА ТАКАВА.хахах е  само едно ще кажа : Това , че правиш нещо с цел да се харесаш на някой друг създава точно обратния ефект-отблъскващо е .Не показва ,че ти си заинтересован от здравето си ,от това да постигнеш някаква хармония ,не показва ,че се увличаш от даден спорт и ,че имаш интереси ,ами сочи за повърхностно отношение.Е ,да всички искаме плочки и искаме да изглеждаме добре. Но излъчваме ли го?
Мисля ,че когато един човек преосмисли мотивацията за това ,че спортува ( примерно ) ,той :
1.го прави по-ефективно
2.има друго излъчване
Когато човек стигне до този извод ,мисля ,че вече няма да избива комплекси от типа ” аз ямам стегнат задник,значи не ме харесват” ,ами ще има САМООЦЕНКА ,изградена на безата на това ,че този човек СПОРТУВА,грижи се за себе си , осъзнал е защо всъщност го прави и не приема фитнеса или който и да е друг спорт като едното спортуване . Приема го като начин на живот.И това създава в него едно супер привличащо жените/мъжете самочувствие ,дори и задника да не е перфектен.А,друг въпрос е ,че когато човек живее в няква хармония ( решил е да спортува , да яде правилно ) - изглежда и добре.
Така е и в танците- танцувам,за да изразявам какво съм преживяла през деня,за да изразя какво чуствам ,как ми влияе дадена музика или просто защото имам нужда от това ,а не за да впечатля някого . ( Да ,едното може със другото ,но важното е ,кое е мотива.) Танцуваш ,за да създаваш чувство ,а не колкото да подскачаш и супер безизразно да си мърдаш туловището в пространството.Може да звучи супер смешно или поне не -свързано с темата или дори АБСУРДНО ,че от едно изказване “искам по стегнат задник,защото жените ще ми го харесат ” правя такива изводи ,но в моите очи всичко е навързано.Надявам се и не само в моите.

Поздрави.

15.11.07
21:25

Клек ,клек и пак клек

FZ

16.11.07
10:21

казано от ASTOR на 15.11.07, 21:25:

Клек ,клек и пак клек

И аз така викам , но с широк разкрач и пълен клек

16.11.07
12:43

от римска тяга съм имал най-сериозно натоварване на задника и съответната мускулна треска. и пълен клек, но не с много широк разкрач - малко повече от ширината на раменете.
има и някакви машини, но не съм ги пробвал.

16.11.07
16:15

клек до долу

16.11.07
16:29

Виждам, че повечето от вас са написали “Клек” ... +1 съм и аз с това. Може да се включат и нападите към упражненията, които натоварват седалишните мускули, Но “КЛЕКА” си е “КЛЕК”. Просто трябва да има постояннство и хубава хранителна програма.

Поздрави

16.11.07
19:16

спринтове...........според мен са по ефективни от клек от които ще направи гъз 5 метра

16.11.07
22:21

казано от TEDKO на 16.11.07, 16:15:

клек до долу

Важно пояснение което съм пропуснал , сори за което

17.11.07
10:35

Благодаря на всички!  По едно време си помислих ,че никой няма да ми отговори и наистина го оценям.
Знам че доста хора погледнаха скиптично за упражненията за дупе но в крайна сметка то е към отделна мускулна група.
Все пак този форум е пряко свързан с това да изглеждаме добре нали !
Поздрави и ако се сетите нещо още очаквам да го споделите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1