17.11.07
06:40
Значи досега съм тренирал 2 месеца. Почнах с 29 ръка а сега напомпена ми е 33-34 вземам си добавките и има много голям ефект (29-34см) Проблема ми е че бицепса ми е много добре развит доста е голям ,но трицепса ми изостава много :(
Ето ви упражненията които правя за трицепс : Френско разгъване - 4х8 ; Повдигане на щанга в тесен хват - 4х8 и другото е с дъмбел... Ако можете да ми кажете какво да правя :) Не е от мен проблема (в смисал че не ги правя правилно ) .
Темата беше редактирана от Vl@dO на 17.11.07 06:41.
Не те знам как ги тренираш ... ръцете в един ден, в различни дни ли ???
Ако ги правиш в един ден ръцете, просто започвай с трицепса и му отделяй малко по-голямо внимание по време на тренировка.Примерно прави по 4 упражнения за трицепс и 3 упражнения за бицепс.
Експериментирай, ако няма ефект, го отдели тоя трицепс в различен ден само него, прсото да го тренираш само него и да му обърнеш по-голямо внимание.
Поздрав
17.11.07
09:55
Vl@dO, каза, че тренираш два месеца. Не мислиш ли, че е рано за оценки?
ЗА 15 годишен ръка 34 е много добре.Още малко ще направиш ръце по-големи от моите
Владко ако нещата ставаха така бързо всеки да е Рони Колман. Ти сега се възползваш от растежа на начинаещия така да се каже , а знаеш ли колко трудно става после като приближаваш генетичният си потенциал ? Така че се радвай.
казано от Vl@dO на 17.11.07, 06:40:
Значи досега съм тренирал 2 месеца. Почнах с 29 ръка а сега напомпена ми е 33-34 вземам си добавките и има много голям ефект (29-34см) Проблема ми е че бицепса ми е много добре развит доста е голям ,но трицепса ми изостава много :(
Ето ви упражненията които правя за трицепс : Френско разгъване - 4х8 ; Повдигане на щанга в тесен хват - 4х8 и другото е с дъмбел... Ако можете да ми кажете какво да правя :) Не е от мен проблема (в смисал че не ги правя правилно ) .
Продължвай в същия дух! Относно трицепса, можеш да разменях местата или самите упражнения през тренировка и ще има ефект, опитай и кик-бек-а, скрипец...
18.11.07
05:15
Ами правя ръцете в различни дни.Понеделник правя бицепс а сряда трицепс и мисля за трицепса да започна с:
1.Френско разгъване
2.разгъване на скрипец
3.повдигане на щанга тесен хват
4.с дъмбел правя 1 упражнение ама все му забравям името :Д
18.11.07
07:23
ааа и ако може да не правя друга тема да ми кажете нещо и за рамото защото нямам ваобще рамо напрао там съм кожа и кости а съм чувал че ръката трагва от рамото ;)
казано от Vl@dO на 18.11.07, 07:23:
ааа и ако може да не правя друга тема да ми кажете нещо и за рамото защото нямам ваобще рамо напрао там съм кожа и кости а съм чувал че ръката трагва от рамото ;)
Първо според мен, рамото го тренирай в отделен ден (да не е с гърдите), може да е с краката. Иначе 3 упражнения с по 3 серии са достатъчни, като задното рамо го сложиш в деня за гръб. Класическите упражнения са: раменна преса (препоръчително е отппред, но се спори), изнасяне на дъмбели напред (алтернатива е вертолет) и изнасяне на дъмбели встрани.
18.11.07
09:19
ами аз рамото го правя в петък( последният ден за фитнес) заедно с трапеца и краката.Иначе упражненията които правя са:
1.раменна преса пред врат -3х8
2.раменно разтваряне-3х8
3.хеликоптер - 3х8
казано от Vl@dO на 18.11.07, 09:19:
ами аз рамото го правя в петък( последният ден за фитнес) заедно с трапеца и краката.Иначе упражненията които правя са:
1.раменна преса пред врат -3х8
2.раменно разтваряне-3х8
3.хеликоптер - 3х8
Аз немога да разбера как може да правиш рамо заедно с краката, че и трапец на сичкото отгоре...
Аз след тренировката за Крака, единсвеното което мога да направя са коремни преси, но и за тях неостава сила...
След всичките упражнения и серии за крака... просто незнам как и рамо правите и трапец... ???
18.11.07
12:11
казано от Миро на 17.11.07, 10:13:
ЗА 15 годишен ръка 34 е много добре.Още малко ще направиш ръце по-големи от моите
Наистина е много добре за 2 месеца да дигнеш 5 см направо страхотно :)
18.11.07
13:32
Ами кажете с какво да комбинирам рамото или него да го правя в отделен ден само него или примерно с коремни...