17.11.07
21:20
От скоро започнах да тренирам бутащи-дърпащи.Искам да наблегна малко повече на гърдите и трицепса понеже не ме кефи как вървят.Мислея,че с тази методика на трениране ще е добре.Тренирам гърдите с трицепса а ранмото го въртя веднъж с тях веднъж с гърба.2-3 базови упражнения главно с дъмбели(наклонена лежанка,нормална лежанка,флайс..въртя ги и правя различни упражнения на тренировка).Според вас ще имам ли успехи или трябва да променя нещо?
18 години.3 години стаж.70кг.
17.11.07
21:40
Трябва ти и щанга. Залагай на базовото.
добре ще залагам на базожото.но разделението бутане-дърпане ще даде разултат нали?факта,че изолирам самите движения отделно би трябвало добре да спомногне за растежа?
17.11.07
21:44
Ще ти свърши работа тази тренировка ако това те интересува.
18.11.07
08:41
Правиш две тренировки за рамо в седмицата - с гърди и с гръб, нали така? Няма трета?
Правя една тренировка за рамо.Едната седмица с гърди,другата с гръб.Това за да мога да въртя по повече упражнения.Когато тренирам гърди,рамо,трицепс правя по 2 упражнения за МГ.Гръб и бицепс(3 за гръб и 2 за бицепс).Когато правя рамото с гърба и бицепса са пак по 2 упражнения за МГ.Но увеличавам упражненията за гърди и трицепс.Искам гърдите да са стренирани.А си мисля,че ако вкарам още едно упражнение в нормалната тренировка гърди-рамо-трицепс може и да ми дойде по-тежко.