тренировъчна методика-наблягане на гърдите

17.11.07
21:20

От скоро започнах да тренирам бутащи-дърпащи.Искам да наблегна малко повече на гърдите и трицепса понеже не ме кефи как вървят.Мислея,че с тази методика на трениране ще е добре.Тренирам гърдите с трицепса а ранмото го въртя веднъж с тях веднъж с гърба.2-3 базови упражнения главно с дъмбели(наклонена лежанка,нормална лежанка,флайс..въртя ги и правя различни упражнения на тренировка).Според вас ще имам ли успехи или трябва да променя нещо?
18 години.3 години стаж.70кг.

Трябва ти и щанга. Залагай на базовото.

17.11.07
21:42

добре ще залагам на базожото.но разделението бутане-дърпане ще даде разултат нали?факта,че изолирам самите движения отделно би трябвало добре да спомногне за растежа?

Ще ти свърши работа тази тренировка ако това те интересува.

Правиш две тренировки за рамо в седмицата - с гърди и с гръб, нали така? Няма трета?

18.11.07
09:16

Правя една тренировка за рамо.Едната седмица с гърди,другата с гръб.Това за да мога да въртя по повече упражнения.Когато тренирам гърди,рамо,трицепс правя по 2 упражнения за МГ.Гръб и бицепс(3 за гръб и 2 за бицепс).Когато правя рамото с гърба и бицепса са пак по 2 упражнения за МГ.Но увеличавам упражненията за гърди и трицепс.Искам гърдите да са стренирани.А си мисля,че ако вкарам още едно упражнение в нормалната тренировка гърди-рамо-трицепс може и да ми дойде по-тежко.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1