Какво мислите за тези упр за корем

18.11.07
18:51

http://www.zazz.bg/play:af3b027b ето линка пробвах ги по 1-2 серии и доста добре натоварват
ако някои е тренирал по-продължително нека да напише дали има ефект
и горе-долу по колко серии и повторения се правят и колко често(2-3 пъти на седмица?)

18.11.07
21:45

Колко ли пъти ще се коментира това клипче  :-/  Сега разбирам какво е да се задържиш в един форум  :snake:  :shut:  Та да съкратя спама.Едната теория беше, че тоя праи кви ли не други упражнения и просто се ебава с публиката  :smirk:  Може генетически така да му се отдава напредака в коремната област, че само докато издиша и да се напомпва, може па и наистина да деиства така чудотворно  :roll:  така или иначе никой от форума не го опита, пък и да е - не се е похвалил....усещате ли как ми е скучно няма кво да правя  :ahhh:  :vampire:  :snake:  :zip:

19.11.07
05:29

ми аз от къде да знам в коя тема кои кллип се е коментирал?
и не питам дали за това време ще има този ефект
а дали тези упр натоварват добре корема

gorki1, как ли? Търсене му е майката. :)

19.11.07
15:15

ами пуснах в търсенето и бях написал “корем” прегледах теми и не открих този клип....
ВИНАГИ търся преди да пусна тема ако търся и не намеря е друг въпрос....

Спокз, казах (написах) го метафорично. :)

19.11.07
15:30

както и да е :} не съм се засегнал ;-)
та кажете си мнението за тези упражнения

TB

19.11.07
21:15

Ами опитай, нищо няма да ти стане.
Пробвай, ако има ефект си ги прави, ако не - сменяй.
Тоя пич не е тренирал известно време (поомазнил се е), но плочките си ги имал.
Просто е изчистил мазнините и воала!
Поредния опит за изкарване на пари, нищо ново.

19.11.07
21:22

казано от Димитър Михайлов на 19.11.07, 15:18:

Спокз, казах (написах) го метафорично. :)

В смисъл и аз не говорих сериозно.Не ме грее ако ще 10 човека да направят още 10 теми за това клипче  :lol:  Само на модераторите ше им дреме хах  :down:  За да не е офф: аз не бих ги праил повечето, голямо шоу ше стане във фитнеса  :vampire:

20.11.07
17:54

е то в залата няма да ги правя ако почна да се търкалям там не мога се изпера 1 година
там правя повдигане на краката от вис и кореми от обратен наклон

Мнението беше редактирано от QcK на 20.11.07 17:54.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1