18.11.07
18:51
http://www.zazz.bg/play:af3b027b ето линка пробвах ги по 1-2 серии и доста добре натоварват
ако някои е тренирал по-продължително нека да напише дали има ефект
и горе-долу по колко серии и повторения се правят и колко често(2-3 пъти на седмица?)
Колко ли пъти ще се коментира това клипче :-/ Сега разбирам какво е да се задържиш в един форум :snake: :shut: Та да съкратя спама.Едната теория беше, че тоя праи кви ли не други упражнения и просто се ебава с публиката :smirk: Може генетически така да му се отдава напредака в коремната област, че само докато издиша и да се напомпва, може па и наистина да деиства така чудотворно :roll: така или иначе никой от форума не го опита, пък и да е - не се е похвалил....усещате ли как ми е скучно няма кво да правя :ahhh: :vampire: :snake: :zip:
ми аз от къде да знам в коя тема кои кллип се е коментирал?
и не питам дали за това време ще има този ефект
а дали тези упр натоварват добре корема
19.11.07
13:31
gorki1, как ли? Търсене му е майката. :)
ами пуснах в търсенето и бях написал “корем” прегледах теми и не открих този клип....
ВИНАГИ търся преди да пусна тема ако търся и не намеря е друг въпрос....
19.11.07
15:18
Спокз, казах (написах) го метафорично. :)
19.11.07
21:15
Ами опитай, нищо няма да ти стане.
Пробвай, ако има ефект си ги прави, ако не - сменяй.
Тоя пич не е тренирал известно време (поомазнил се е), но плочките си ги имал.
Просто е изчистил мазнините и воала!
Поредния опит за изкарване на пари, нищо ново.
казано от Димитър Михайлов на 19.11.07, 15:18:
Спокз, казах (написах) го метафорично. :)
В смисъл и аз не говорих сериозно.Не ме грее ако ще 10 човека да направят още 10 теми за това клипче :lol: Само на модераторите ше им дреме хах :down: За да не е офф: аз не бих ги праил повечето, голямо шоу ше стане във фитнеса :vampire: