Труден избор

21.11.07
19:44

Та остана ми малко свободно време,  зачетах из форума и си харесах “Universal - Liquid L-carnitine” и “Universal - SuperCuts3 - 130 таблетки ” за пролетното чистене.Въпроса ми е добър ли е ефекта (като се има предвид и цената, защото не съм от тия богаташчета,а и 100 лв ми се виждат множко), за колко време ще ми стигнат долу горе и ако имате по-добри предложения споделяйте, че си нямам опит с добавките до сега карах на чисто  :)  А и да спомена на почти 18 години съм, 92-3 кила (с не много мазнини), 3 години и нещо стаж.Ако има още нещо което ви интересува питайте.Това е от мен помагайте  ;-)

21.11.07
20:23

www.nowbg.com - тук има далеч по-изгоден карнитин. Иначе кътса е ок.

22.11.07
14:12

Мерси за отговора Коко :) Та гледах тоя на NOW FOODS е 138 лв. 180 капсули, като ги сложиш по 2 дозата, по 3 дози на ден идват точно за месец, поне така пише там.Но от друга страна аз тоя на Universal го гледах в сайта и не пише к’во количество е.Кажете кой е по-изгодно да си взема (не само от към пари), а и от къде мога да ги намеря (карнитина и кътса) дали ги има в аптеката, че София ми идва малко далечко, а и не видях из сайта да има начин да ги поръчам :) . Пак да благодаря на отзовалите се.

22.11.07
16:26

nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=121&Itemid=44 !!!!!!!!

22.11.07
18:18

Ок мерси Емзо

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1