21.11.07
19:44
Та остана ми малко свободно време, зачетах из форума и си харесах “Universal - Liquid L-carnitine” и “Universal - SuperCuts3 - 130 таблетки ” за пролетното чистене.Въпроса ми е добър ли е ефекта (като се има предвид и цената, защото не съм от тия богаташчета,а и 100 лв ми се виждат множко), за колко време ще ми стигнат долу горе и ако имате по-добри предложения споделяйте, че си нямам опит с добавките до сега карах на чисто :) А и да спомена на почти 18 години съм, 92-3 кила (с не много мазнини), 3 години и нещо стаж.Ако има още нещо което ви интересува питайте.Това е от мен помагайте ;-)
22.11.07
14:12
Мерси за отговора Коко :) Та гледах тоя на NOW FOODS е 138 лв. 180 капсули, като ги сложиш по 2 дозата, по 3 дози на ден идват точно за месец, поне така пише там.Но от друга страна аз тоя на Universal го гледах в сайта и не пише к’во количество е.Кажете кой е по-изгодно да си взема (не само от към пари), а и от къде мога да ги намеря (карнитина и кътса) дали ги има в аптеката, че София ми идва малко далечко, а и не видях из сайта да има начин да ги поръчам :) . Пак да благодаря на отзовалите се.
22.11.07
18:18
Ок мерси Емзо