Първи стъпки във фитнеса :)

CH

22.11.07
14:13

Здравейте, имам въпроси относно програма за начинаещи във фитнеса - http://www.bb-team.org/workout/1465

1.Всичките ли три дена ги правя тези упражнения, или трябва да се редуват - 1 ден едните, втори ден другите и трети ден последните?
2. как да разбера с по колко килограма да правя упражненията, с колкото мога най-много или?

22.11.07
14:44

То си пише,бре момче.Три пъти седмично.
Да,това правиш 3 пъти седмично.
Ние откъде да знаем колко можеш да дигнеш?Направи 1-2 тренировки,опипай почвата така да се каже и прецени.Стремиш се към посочените повторения,трябва да усетиш напомпването.

22.11.07
15:07

казано от Финдо на 22.11.07, 14:44:

То си пише,бре момче.Три пъти седмично.
Да,това правиш 3 пъти седмично.
Ние откъде да знаем колко можеш да дигнеш?Направи 1-2 тренировки,опипай почвата така да се каже и прецени.Стремиш се към посочените повторения,трябва да усетиш напомпването.

Аз пък знам друго :) килата трябва да са така нагласени,че като правиш 10 повторения и посленото 10тото(може да не е още в 1вата серия,ми от 2-3тата) да го правиш със затруднения,това значи,че тези кила са ти екстра,а ако правиш чисто без никви грижи по 15-20 повторения с адени кила значи са ти малко :)

Иначе 3пъти в седмицата значи 3 дена ;)

CH

22.11.07
15:07

Мерси и аз така мислех просто питах щото знам, че се тренират различните мускули в различните дни и затова.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1