Как ще коментирате :)

22.11.07
15:18

Начина ми на тренировка :)

Понеделник:

Гърди и трицепс

1.Лежанка
2.Кофи
3.Флайс на скрипец,защото имам контузия на едното рамо и не мога на лежанка да правя флайс
4.Трицепс на скрипец

Вторник:

Гръб и корем

1.Набирания
2.Скрипец
3.Чукчета
4.Коремни
5.Повдигане на краката

Сряда:

Бицепс и трицепс

Т’ва вече е извън залата в нас с кривия лост и дръмбелите :)

Т’ва е общо взето,за крака,карам байк и тренирам хандбалл,развиват си се арно и за т’ва не ги и тренирам допълнително,споменавам за да няма въпроси от сорта на “ама що не си тренираш краката” :)

Може ли да споделиш как разпределяш тренировките по хандбал и байка през седмицата?

22.11.07
18:18

Не задавам въпрос защо не тренираш крака,  а просто повтарям една много добра фраза - “без крака няма ръце” или иначе казано - от клека ще ти се разширят рамената,ще заякнеш цялостно и т.н... и просто не си мисли че байка има нещо общо с тренировка за крака (освен ако не набираш 15-20 км по як баир, ама пак не е като клек). Иначе си е горе-долу стандартно, но няма тяга?!

22.11.07
20:28

Така ще е по - добре:

Понеделник:

Гърди и трицепс

1.лежанка
2.наклонена лежанка
3.кофички
4.френско

Вторник:

Гръб и корем

1.набирания
2.гребане с щанга
3.мъртва тяга
4. - корема няма нужда да го тренираш ако правиш мъртва тяга

22.11.07
20:39

казано от Димитър Михайлов на 22.11.07, 18:07:

Може ли да споделиш как разпределяш тренировките по хандбал и байка през седмицата?

Хандбалл тренирам всеки ден от 17:00 часа фитнес правя от 19:00 часа ;) байк сега не карам,защото е студено,но като цяло аз се занимавам с това икогато имам възможност,да е сухо главно карам нон стоп  и даже забравям за фитнес и други тренировки ;)

Тяга не правя,защото не мисля,че ми е дошъл момента,а френско как се прави,какво е това,т.е аз сигурно го знам,но под друго име :)

ПП да видях какво е френско,знаех го,но не му знаех името :) еми значи да вкарам и тяга и клекове иначе другото си е наред ? :)

Мнението беше редактирано от Besnia2006 на 22.11.07 20:43.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1